ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΕΥΔΑΠ, ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΙΚΤΙΝΟΣ, BRIQ PROPERTIES: Εβδομαδιαία ανασκόπηση – MOTOR OIL (TSAROS) – ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ

Τυπικά καθοδική αλλά ουσιαστικά ουδέτερη η μεσοπρόθεσμη τάση παρά την προσωρινή παραβίαση των 5,66 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα. Πιο πολύ θεωρείται ότι παραμένει καθοδική αφού απέτυχε σε δυο εβδομαδιαία κεριά να διασπάσει την καθοδική γραμμή τάσης R και μέχρι να το καταφέρει.

Πλέον έχουμε τους αντιμέτωπες 2 σχηματισμούς (Δ.Κ & Δ.Π) και από το ποιον θα επιλέξει να ενεργοποιήσει η αγορά θα εξαρτηθεί η μεσοπρόθεσμη τάση των τιμών στο μέλλον. Κοινώς όσο οι τιμές παραμένουν μεταξύ 5,66 και 6,86 δεν είναι ξεκάθαρη η εικόνα.

Στο ημερήσιο η τάση είναι επίσης καθοδική και για να αλλάξει απαιτείται η διάσπαση της Ρ (μετά από δυο αποτυχημένες απόπειρες) ώστε να βγούμε από το καθοδικό κανάλι Ρ-Σ και των 6,52 ευρώ σταθερά κι αποφασιστικά.

Στην ΕΥΔΑΠ έχουμε επίσης τους ίδιους σχηματισμούς αντιμέτωπους οπότε ισχύουν τα ίδια. Από το ποιο επίπεδο θα διασπαστεί μεταξύ των 7,59 & 6,38 θα εξαρτηθεί και το προς τα που θα γείρει η πλάστιγγα μεσοπρόθεσμα.

Η ενεργοποίηση πάντως της διπλής κορυφής απέτυχε ίσως λόγω και της ανοδικής απόκλισης που βλέπουμε πιο καθαρά στο διάγραμμα με τα κλεισίματα.

Εδώ πάντως η ημερήσια τάση έχει αλλάξει αφού είχαμε υπέρβαση των 3 τελευταίων τοπικών υψηλών. Ίσως έχει σειρά να δοκιμαστεί η άνω πλευρά του πιθανού σχηματισμού μεγάφωνου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΙΝΤΚΑ Ανασκόπηση από τη μικρή ως τη μεγάλη εικόνα

ΙΚΤΙΝΟΣ Εβδομαδιαία ανασκόπηση

ΜΠΡΙΚ Εβδομαδιαία ανασκόπηση

ΜΟΗ (TSAROS)

TITAN (TASOS)

ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *