ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΑΠΕΖΩΝ, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΤΕ: Σημειώσεις λίγο πριν το κλείσιμο της εβδομάδας – ΟΤΕ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΓΔ, DAX

Σε συνέπεια με την μεγάλη ανοδική απόκλιση του εβδομαδιαίου έχει ξεκινήσει σημαντική ανοδική αντίδραση. Ο κινητός των 20 εβδομάδων έχει προσεγγιστεί για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο όταν η καθοδική του διάσπαση προειδοποίησε για την αλλαγή τάσης.

Σύμφωνα με τα fractals η τάση είναι επίσης καθοδική από την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου και για να έχουμε σοβαρή ένδειξη αλλαγής της πρέπει να παραβιαστούν οι 347,28 μονάδες.

Στο ημερήσιο βέβαια η τάση έχει αλλάξει με το απίστευτο κερί της Δευτέρας όπως βλέπουμε στο διάγραμμα.

Στη μικρότερη εικόνα του 120λ διαγράμματος βλέπουμε μια καθοδική απόκλιση στην υπεραγορασμένη ζώνη τιμών που ίσως μας λέει ότι βλέπουμε ένα εσωτερικό τελευταίο κύμα 5 . Η τάσης εδώ με όρους fractals αλλάζει κάτω από τις 301,34 μονάδες.

Η ημερήσια τάση στους επί μέρους τίτλους δεν έχει αλλάξει ακόμα μόνο στην ΠΕΙΡ που κοιτά ακόμα από κάτω το μεγάλο πτωτικό gap της και για να αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι αλλάζει πρέπει να δούμε υπέρβαση του τελευταίου υψηλού της και κλείσιμο του gap.

Στο εβδομαδιαίο βλέπουμε ότι μόνο στην ΕΤΕ έχουμε ένδειξη αλλαγής της τάσης με όρους fractals ενώ κοντά σε αντίστοιχη ένδειξη είναι η ΕΥΡΩΒ .

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΤΕ

ΒΙΟ

DAX

ΜΥΤΙΛ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

TENERGY

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *