AEGEAN, AUTOHELLAS, EXAE: Παραβιάσεις αντιστάσεων – ΒΙΟΧΑΛΚΟ – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

Στην ΑΡΑΙΓ μετά τη χθεσινή αλλαγή τάσης στο ημερήσιο είχαμε σήμερα την παραβίαση των δυο τελευταίων τοπικών υψηλών και στο εβδομαδιαίο διάγραμμα οπότε τυπικά η πιθανότητα αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης είναι ενισχυμένη.

Η διάσπαση της κατερχόμενης σφήνας βάζει θεωρητικά στόχο την κορυφή της.

Η αναστροφή τεχνικά συνέπεσε με έντονη ανοδική απόκλιση.

Τις ανοδικές αποκλίσεις της τίμησε δεόντως κι η ΟΤΟΕΛ που διέσπασε 4 από τα 5 τοπικά εβδομαδιαία υψηλά που δημιουργήθηκαν μετά την μεγάλη αρχική κατακρήμνιση των τιμών ενισχύοντας επίσης τις πιθανότητες αλλαγής της εβδομαδιαίας τάσης.

Εδώ ο στόχος της σφήνας ουσιαστικά πιάστηκε.

Ακόμα και διόρθωση να ακολουθήσει παίζει ενδεχόμενο να σχηματιστεί ο δεξιός ώμος ενός μεγάλου ανάποδου ΩΚΩ, σχηματισμού αναστροφής.

ΕΧΑΕ 

Ανασκόπηση της τελευταίας ανάρτησης.

Εντυπωσιακή η συμμόρφωση προς τις τεχνικές ανησυχίες κι εδώ με άμεση κίνηση που παραβίασε ενδοσυνεδριακά το υψηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά αυξάνοντας τις πιθανότητες να αλλάζει η ημερήσια τάση.

Όπως βλέπουμε και στις τρεις μετοχές οι τιμές αναμετρώνται ήδη και με τον κινητό των 20 εβδομάδων, ένα από τα κριτήρια - ενδείξεις αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα αυτή τη φορά!

Αν βέβαια δεν είχαμε το εξαιρετικό νέο για τις αγορές και ιδιαίτερα για την τουριστική αγορά των καλών προοπτικών του αναμενόμενου εμβολίου που ανακοινώθηκαν χθες, πιθανότατα θα μιλάγαμε για μερικές ακόμα εβδομάδες για τις παραπάνω ευνοϊκές τεχνικές προοπτικές των τριών μετοχών να ανακάμψουν από το τόσο ξύλο που έχουν φάει 9 μήνες τώρα...Όλα αυτά τα κόλπα εν ολίγοις βοηθάνε νομίζω να πέσεις κοντά στο να βρεις π.χ τον πάτο αλλά δεν προεξοφλούν και το μέγεθος της αντίδρασης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΒΙΟΧΑΛΚΟ Ενώπιον αντιστάσεων και απόκλισης

ΜΥΤΙΛ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *