FTSE, ETE, ALPHABANK, EUROBANK, ΔΤΡ, ΔΕΗ: Ανοδικό ξέσπασμα – SP500, DOW JONES: Σε νέα ιστορικά υψηλά – ΓΔ 10/11 (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Γενική επίθεση του μπλε σήμερα στη στήλη της ημερήσιας τάσης αφού παραβιάστηκαν οι αντιστάσεις 16 τίτλων στο υψηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά στο ημερήσιο κι έτσι η επόμενη αντίσταση μεγάλου ενδιαφέροντος είναι στο εβδομαδιαίο όπου έχουμε ακόμα κόκκινο. Στην περίπτωση του Τιτάνα είχαμε αλλαγή και της εβδομαδιαίας τάσης. Οι τίτλοι που άλλαξαν χρώμα σήμερα σημειώνονται με μπλε στην πρώτη στήλη.

Στον FTSE που άλλαξε τάση όπως κι οι άλλο δυο βασικοί δείκτες παραβιάστηκαν τρία τοπικά υψηλά και το νέο κανάλι που ανέβηκε προχθές στα σχόλια άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον.

Το επόμενο ενδιαφέρον επίπεδο είναι η κατερχόμενη γραμμή τάσης R που βλέπουμε και στο εβδομαδιαίο και κατόπιν το υψηλό στις 1602.76 μονάδες πάνω από το οποίο αλλάζει η εβδομαδιαία τάση με τελικό στόχο το υψηλό του Ιουνίου που είναι μηνιαίο high fractal.

Κάποιους από τους τίτλους που άλλαξαν τάση τους είδαμε στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης. Παρακάτω θα δούμε και τα διαγράμματα των τριών από τις τράπεζες που διέσπασαν εμφαντικά τις αντίστοιχες δικές τους αντιστάσεις αλλάζοντας έτσι την ημερήσια τάση τους με μεγάλη αύξηση του όγκου συναλλαγών.

Η ΕΤΕ πέτυχε έξοδο από καθοδικό κανάλι της.

Η ΑΛΦΑ κι η ΕΥΡΩΒ απενεργοποίησαν τους τελευταίους πτωτικούς σχηματισμούς τους και διέσπασαν σημαντικές καθοδικές γραμμές τάσης..

Νέα ιστορικά υψηλά είχαμε στους τρεις μεγάλους δείκτες των ΗΠΑ και ενεργοποίηση στους δυο από αυτούς σχηματισμών διπλού πυθμένα με στόχους που θα δούμε στα διαγράμματά τους  που ακολουθούν με τιμές γύρω στις 21:00 (το 1ο και το 4ο), δυο ώρες πριν το τέλος της συνεδρίασης. Προσοχή χρειάζονται οι καθοδικές αποκλίσεις του RSI και στους δυο δείκτες. Η τάση είναι βέβαια ανοδική παντού...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΗ UPD Αλλαγή τάσης

ΔΤΡ Αλλαγή τάσης

ΓΔ 2 σενάρια 10/11 (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *