ΑΔΜΗΕ: 6 συμπτώσεις

Στον 5ο μήνα διόρθωσης οι τιμές της μετοχής που είναι η μόνη που δεν έκανε όλη τη διαδρομή προς τους δυσμενέστερους στόχους από τα διαγράμματα που ανέβηκαν την 14 Οκτωβρίου.

Η διόρθωση έφθασε και ίσως τέλειωσε σε περιοχή που συναντώνται τρία σημεία που τα βλέπουμε στο εβδομαδιαίο διάγραμμα, ήτοι στο μισά όλης της ανόδου από το Μάρτη, στα μισά της διαδρομής προς το μέγιστο στόχο του τριγώνου και την S παράλληλη της R.

Σταμάτησε επίσης λίγο πριν πιάσει τον ενδιάμεσο στόχο του σχηματισμού διπλής κορυφής (Δ.Κ) και το 1,618 του Α καθώς και μόλις οι τιμές άγγιξαν την υπερπωλημένη ζώνη στον ημερήσιο RSI.

Η εβδομαδιαία τάση παραμένει τυπικά καθοδική και γίνεται και πάλι ανοδική με όρους fractals πάνω από τα 2,40 ευρώ.

Στο ημερήσιο η τάση επίσης παραμένει καθοδική με τους ίδιους όρους και αλλάζει με υπέρβαση των δυο τοπικών υψηλών στα 2,285 ευρώ.

Πάνω από τα 2,40 εκτός της αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης ακυρώνεται κι η Δ.Κ που απενεργοποιήθηκε χθες και βέβαια θα έχουν διασπαστεί ανοδικά όλες οι κατερχόμενες γραμμές τάσης που είδαμε στο εβδομαδιαίο διάγραμμα άρα θα έχει ενισχυθεί η πιθανότητα να είδαμε ήδη το τέλος της διόρθωσης. Σε κάθε περίπτωση το επόμενο βήμα - ένδειξη που θέλουμε να δούμε είναι η αλλαγή της ημερήσιας τάσης.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *