ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Ανασκόπηση στη μεγάλη και τη μικρή εικόνα

Σε ανοδική τάση σε όλα τα χρονοπαράθυρα μα βάση τους κινητούς και τα τοπικά υψηλά και χαμηλά που παρακολουθούμε κι έχουν σημειωθεί στα διαγράμματα. Το πρώτο επίπεδο στήριξης για την αλλαγή της ημερήσιας τάσης είναι στο τελευταίο τοπικό χαμηλό.

Στο εβδομαδιαίο ο κινητός των 20 εβδομάδων είναι στα 8,70 ευρώ λίγο χαμηλότερα από τη γραμμή τάσης και το θεωρώ το 2ο στοπ για τους πιο γρήγορους.

Στη μεγάλη εικόνα είμαστε στο 3ο μηνιαίο κερί πάνω από το τοπικό υψηλό του Ιουνίου και τον κινητό των 3 τελευταίων μηνιαίων υψηλών. Μέχρι να απειληθεί ο κινητός των 3 τελευταίων χαμηλών δεν ανησυχούμε και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υποχωρήσει περίπου στα 8,23 ευρώ. Τον ΕΚΜΟ 3Χ του Οκτωβρίου δηλαδή. Κυριότερη αντίσταση στο επόμενο μηνιαίο high fractal στα 10,39 ευρώ και την κατερχόμενη κόκκινη γραμμή τάσης που έρχεται από τα 17 ευρώ, στα υψηλά των τελευταίων 13 ετών, στα καλά χρόνια δηλαδή.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *