ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ALPHA BANK, DAX, TITAN, CENERGY. COCA COLA 3E: Οι εξελίξεις της ημέρας – ΓΔ: με τη ματιά των φίλων του soltrade – SP500, ΕΧΑΕ

Παρά τις αποκλίσεις στο τέλος της εβδομάδας που πέρασε είχαμε νέα σφοδρή πτώση σήμερα η οποία πάντως δεν αναίρεσε ακόμα αυτές τις αποκλίσεις ενώ οι τιμές έφθασαν στον ενδιάμεσο στόχο του ΩΚΩ,  με τον ημερήσιο RSI βαθιά στη υπερπωλημένη ζώνη πλέον, και στην ισότητα που ανέφερε κι ο φίλος Νεκτάριος. Δεδομένης δε και της διάψευσης του σεναρίου ΑΜΚ θα πρέπει ίσως να αναμένουμε μια αντίδραση αν και το κλίμα επιδεινώθηκε πολύ στις ξένες αγορές σήμερα όπως θα δούμε στη συνέχεια.

Η επιδείνωση του κλίματος επηρέασε και τη ΑΛΦΑ που είδε νέα ιστορικά χαμηλά και ενεργοποίησε και τον σχηματισμό της κούπας με στόχους που έχουν μπει στο πινακάκι. Εντυπωσιακό ότι κινείται όπως μας είχε δείξει ο φίλος Διόφαντος από τις 9/10. Και σ' αυτή πάντως οι ανοδικές αποκλίσεις του εβδομαδιαίου RSI, που παρά τα νέα ιστορικά χαμηλά δεν έχει προσεγγίσει καν τα υπερπωλημένα επίπεδα σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο, επιμένουν ακόμα.

Την ίδια στιγμή στον DAX είχαμε την χειρότερη δυνατή συνέχεια που αναφέρθηκε στην τελευταία ανάρτηση αφού είχαμε αλλαγή και της εβδομαδιαίας τάσης και ενεργοποίηση του ΩΚΩ.

Μέσα σε αυτό το κλίμα είχαμε αλλαγή τάσης και στον τιτάνα όπου παραβιάστηκαν τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά.

Στην CENER είχαμε επιβεβαίωση της αλλαγής τάσης με την σημαία που πιστεύαμε αρχικά να μπαίνει σε αμφισβήτηση,

Αξιοσημείωτη η προσπάθεια στην ΕΕΕ που μέσα σε τέτοιο κλίμα παραβίασε ενδοσυνεδριακά τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά της αλλάζοντας τυπικά τη δική της τάση έστω κι αν έκλεισε τελικά χαμηλότερα. Εδώ βέβαια απαιτείται επιβεβαίωση.

Στο επικαιροποιημένο πινακάκι μας πλέον υπερέχει σαφώς το κόκκινο αν και υπάρχουν ακόμα μετοχές που κρατάνε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (Μ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ)

ΟΠΑΠ Ενεργοποίηση Δ.Κ

SP500 28/10/20 (TSAROS)

ΕΧΑΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

DAX UPD 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *