ΓΔ, ΕΥΔΑΠ, ΦΟΥΡΛΗΣ, DAX: Εβδομαδιαία ανασκόπηση – Οι εκτιμήσεις του Διόφαντου για ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ, ΤΙΤΑΝA, SP500 & ΔΤΡ, του Goldfish για EUROBANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ και του Tsaros για ΜΟΗ

Σε καθοδική τάση ο δείκτης σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο. Τα υποτιθέμενα επίπεδα στήριξης σύμφωνα με τα fibo retracements (όπου ακόμα η διόρθωση δεν πέρασε το 38,2% όλου του ανοδικού) που θα δούμε στο εβδομαδιαίο και ημερήσιο διάγραμμα  παρακάτω είναι στα υπόψη δεδομένου και του βασικού σεναρίου του φίλου Διόφαντου.

Αν πάλι λειτουργήσουν οι ανοδικές αποκλίσεις του εβδομαδιαίου και ωριαίου (δεδομένου ότι του ημερήσιου έχει αρθεί), ας έχουμε υπόψη και τις αντιστάσεις από τον ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων, την R, το επίπεδο αλλαγής της εβδομαδιαίας τάσης στις 667,32 και βέβαια το μεγάλο στόχο που είναι η κορυφή του Ιουνίου που αποτελεί μηνιαίο high fractal.

ΕΥΔΑΠ

Παραβίαση του χαμηλότερου από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία τοπικά χαμηλά για την μετοχή. Κλείσιμο κάτω από τα 6,38 ευρώ αυξάνει την πιθανότητα να είμαστε σε καθοδική τάση και μεσοπρόθεσμα, πολύ περισσότερο αφού ενεργοποιείται κι ο σχηματισμός διπλής κορυφής. Η ανοδική απόκλιση πάντως αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο να βρήκαμε πάτο και να έχουμε αντίκρυ και σχηματισμό ανοδικής αντιστροφής.

Στην ΦΡΛΚ είχαμε επιβεβαίωση της αλλαγής της εβδομαδιαίας τάσης με την παραβίαση τριών τοπικών εβδομαδιαίων χαμηλών και τις τιμές να έχουν διορθώσει ήδη σχεδόν τη μισή άνοδο.

Πολλά αν και όχι όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία του DAX, αν δηλαδή θα δούμε εδώ ένα διπλό πυθμένα να εξελίσσεται ή θα συνεχίσουμε πτωτικά αλλάζοντας και την εβδομαδιαία τάση κάτω 12253,92 μονάδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ 26/10ΜΥΤΙΛ, ΤΙΤΑΝ, SP500 23/10 (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΠΕΙΡΕΥΡΩΒ (Goldfish)

ΜΟΗ (TSAROS)

ΑΡΑΙΓ (JIM MARCUS)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *