ΤΙΤΑΝ, ΟΛΠ, ΑΒΑΞ, ΑΛΦΑ: Ανοδικά βήματα

Σε ένα μόνο κερί παραβίασε τα high fractals - οριζόντιες αντιστάσεις - επίπεδα αλλαγής τόσο της εβδομαδιαίας όσο και της ημερήσιας τάσης. Στο εβδομαδιαίο βλέπουμε ανοδική διάσπαση του καθοδικού τριγώνου με μέγιστο στόχο στα 14 ευρώ. Ο σχηματισμός διπλού πυθμένα λίγο έλειψε να ενεργοποιηθεί σε κλείσιμο χθες όπως βλέπουμε στο ημερήσιο, φυσιολογική συνέχεια της ανοδικής απόκλισης.

Αλλαγή και της εβδομαδιαίας τάσης στον ΟΛΠ κι ανοδική διάσπαση καθοδικού τριγώνου που ανοίγει το δρόμο προς τα 20,00 ευρώ.

Λίγο χαμηλότερα είναι ο μέγιστος στόχος του σχηματισμού διπλού πυθμένα που ενεργοποιήθηκε χθες με αύξηση του όγκου, όπως βλέπουμε στο ημερήσιο

Στην ΑΒΑΞ είχαμε επίσης αλλαγή της εβδομαδιαίας τάσης με ενεργοποίηση διπλού πυθμένα με αξιοσημείωτο όγκο. Μέγιστος στόχος του σχηματισμού τα 0,56 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΜΥΤΙΛ

ΑΛΦΑ Οριακή αλλαγή τάσης

ΜΥΤΙΛΕΤΕΑΛΦΑ ημερήσιο κι εβδομαδιαίο (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΠΕΙΡ, ΑΛΦΑ (ΘΟΔΩΡΗΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *