ΣΑΡΑΝΤΗΣ: Έχει δει τα υψηλά του;

Ανοδική τάση σε μηνιαίο κι εβδομαδιαίο όπου όμως τίθεται θέμα αρνητικών αποκλίσεων που θεωρητικά θέτουν σε αμφισβήτηση τη δυνατότητα επίτευξης νεότερων υψηλών.

Για την ώρα οι τιμές έχουν σταματήσει λίγο χαμηλότερα από τα 9,20 ευρώ φτιάχνοντας κάτι σαν ανοδικό τρίγωνο που θεωρητικά σπάει πάνω. Όπου και να σπάσει όμως μπορεί να δώσει (επίσης θεωρητικά) μια κίνηση περίπου 1,00 ευρώ από το σημείο της διάσπασης.

Επιστροφή στη μεγάλη εικόνα με μια μέτρηση που αν έχει σχέση με την πραγματικότητα δείχνει ότι μπορεί οι τιμές να βρίσκονται σε διόρθωση κύματος 4 οπότε κάποια στιγμή θα δούμε και υψηλότερα του υψηλότερου κλεισίματος στα 8,90 και μάλιστα με τις αρνητικές αποκλίσεις να είναι συμβατές με το 5ο κύμα το οποίο μπορεί να είναι αυτό που είναι σε εξέλιξη. Σε ότι αφορά τα fibo retracements η σύμπτωση με το 1,618 του κύματος 3 και της διόρθωσης στο 23%. Η διόρθωση του υποτιθέμενου κύματος 3 μάλιστα μετρήθηκε στο 38% αλλά δεν είναι στο διάγραμμα για να μην χαθεί η μπάλα με τις γραμμές και τα επίπεδα διόρθωσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΗ, ΒΙΟ, ΕΛΧΑ Αποκλίσεις

ΓΔ (OPTIMIST)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *