ΟΠΑΠ, LAMDA DEVELOPMENT, ΑΒΑΞ, ΦΟΥΡΛΗΣ, ΕΧΑΕ, ΚΡΙ ΚΡΙ, ΑΛΜΥ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, SP500

ΟΠΑΠ Επικαιροποίηση

Η διάσπαση της γραμμής τάσης που θα θέλαμε δεν ήρθε ακόμα αλλά οι τιμές έχουν απομακρυνθεί από το τελευταίο χαμηλό που αν το πιστεύαμε θα έπρεπε να θεωρούμε ότι οι τιμές είναι σε καθοδική τάση τόσο στο βραχυπρόθεσμο όσο και στο μεσοπρόθεσμο ορίζοντα. Οι τιμές δημιούργησαν ένα ακόμα low fractal αρκετά υψηλότερα και σήμερα έκλεισαν και πάλι μέσα στο τρίγωνο που ακόμα μια φορά αναιρέθηκε η πτωτική του διάσπαση. Πλέον κοιτάμε πιο ζεστά την πιθανότητα του διπλού πυθμένα που ενεργοποιείται πάνω από τα 8,67 ευρώ. Εκεί αλλάζει και πάλι τυπικά η τάση και αποδεικνύεται bear trap η τελευταία αλλαγή της.

Στη ΛΑΜΔΑ το σενάριο σχηματισμού διπλού πυθμένα παραμένει ζωντανό κι ίσως ενισχύεται με την ανοδική απόκλιση του RSI σε σύγκριση  με τις τιμές που είχε στον πρώτο πυθμένα. Η ενεργοποίηση του σχηματισμού όμως και η αλλαγή της τάσης προϋποθέτουν την υπέρβαση του υψηλού στα 5,98 ευρώ.

ΑΒΑΞ, ΦΡΛΚ κι ΕΧΑΕ εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΜΥ Ενεργοποίηση ανοδ. σχηματισμού

ΚΡΙ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *