ΟΠΑΠ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση – ΒΙΟΧΑΛΚΟ

Τρία low fractals δημιουργήθηκαν στο εβδομαδιαίο από τον Μάιο, και τα τρία πολύ οριακά όσον αφορά το σχηματισμό τους σε σχέση με τα χαμηλά στα δυο κεριά εκατέρωθέν τους. Το χαμηλότερο από αυτά στα 7,61 ευρώ παραβιάστηκε την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε έστω και για πολύ λίγο οπότε τυπικά η μεσοπρόθεσμη τάση πρέπει να θεωρείται και πάλι καθοδική ιδιαίτερα αν υπάρξει και νέα παραβίαση και παραμονή των τιμών κάτω 7,61.

Η ανοδική κίνηση σταμάτησε στη γραμμή τάσης που απέτυχε τελικά να διασπάσει, αφού πέτυχε το μεγαλύτερο από τους ανοδικούς του βραχυπρόθεσμους στόχους κι από την τελευταία εβδομάδα είναι και πάλι διασπασμένο το τρίγωνο που ο στόχος του δεν πιάστηκε στην προηγούμενη βουτιά που σταμάτησε στα 7,61.

Η τάση είχε αλλάξει ήδη από την Τετάρτη και στο ημερήσιο όπως βλέπουμε στο διάγραμμα που ακολουθεί. Με την αντίδραση της Παρασκευής πάντως οι τιμές είναι τώρα ψηλότερα από τα επίπεδα που παραβιάστηκαν οπότε αν δεν έχουμε νέα παραβίαση θα μπορούσαμε να σκεφτούμε και την δημιουργία ενός μεγαλύτερου διπλού πυθμένα. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται ανοδική διάσπαση της γραμμής τάσης για να δω προοπτικές για νέα αλλαγή της τάσης.

Δεδομένου ότι οι αθλητικές δραστηριότητες βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία σχεδόν παντού δεν βλέπω κανένα λόγο να ξαναβρεθεί χαμηλότερα από το στόχο, εκτός αν φθάσουμε να ξαναδούμε γενικά "κλειδώματα" και νέα διακοπή των αθλητικών συναντήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΒΙΟ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *