FTSE: Αλλαγή τάσης

Παραβίαση σήμερα του χαμηλότερου από τα δυο τελευταία low fractals και σε κλείσιμο έστω και οριακά άλλαξε τυπικά την βραχυπρόθεσμη τάση σε καθοδική.

Η κρυφή απόκλιση που εμφανίστηκε στο εβδομαδιαίο μπορεί να έπαιξε το ρόλο της ενώ ο ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων παρά την διάσπασή του, παρέμεινε σημαντική αντίσταση μια και δεν φαίνεται πιθανό να έχουμε τέτοια ανατροπή ως το τέλος της εβδομάδας.

Η παράλληλη της βασικής κατερχόμενης γραμμής τάσης μπορεί να φρενάρει την πτώση. Πιθανό να βοηθήσει μια απόκλιση που εμφανίστηκε στο ωριαίο διάγραμμα. Η απόκλιση αυτή όπως και η κρυφή του εβδομαδιαίου υφίστανται και στον Γ.Δ ο οποίος για λίγο δεν άλλαξε τη δική του τάση.

Η ΑΛΦΑ που παραβίασε χθες (οριακά) το αντίστοιχο δικό της χαμηλό όπως έγινε από στην ΑΡΑΙΓ (σήμερα) και την ΤΕΝΕΡΓ (χθες), κοκκίνησαν και πάλι στη στήλη της ημερήσιας τάσης στο πινακάκι μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΛΠΕ (JIM MARCUS)

LAMDA (NIKDAN)

ΠΛΑΘ Αντιστάσεις - στόχοι

ΑΤΤ (ΤΣΑΡΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *