ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Η ανάλυση του Goldfish (18/9/20) – ΤΙΤΑΝ, ΑΛΦΑ

Αντιγράφω από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό που αποστέλλεται στους πελάτες της Vital Finance πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας ένα σημαντικό μέρος από όσα αναφέρονται στις τράπεζες:

Η αναμενόμενη δομή της καθόδου είναι 5κυματική και επομένως αναμέναμε αργά η γρήγορα να επιστρέψει καθοδικά για ολοκληρωθεί το σύνολο της κίνησης.

Οι καθοδικοί στόχοι είναι σημαντικά χαμηλότερα:

Η άμεση καθοδική συνέχεια μπορεί να ακυρωθεί μόνο με νεότερα τοπικά υψηλά [με υπέρβαση του (2)]. Σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε ένα πιο σύνθετο σχηματισμό ως κύμα ''4''.

Επίσης είχε αναφερθεί ότι διατηρούμε ενεργό και ένα εναλλακτικό μεσοχρόνιο σενάριο. Και στις δύο όμως περιπτώσεις αναμένουμε να δούμε νεότερα χαμηλά για τον δείκτη και μια πολύ ισχυρή ανοδική κίνηση αμέσως μετά. Η ειδοποιός διαφορά τους είναι ακριβώς στην δυνατότητά τους να επανέλθουν εκ νέου καθοδικά , η όχι.

Η τελική συμπεριφορά του εν λόγω δείκτη εκτιμούμε ότι θα επηρεάσει τα μέγιστα και τις δικές μας τράπεζες κατά παράλληλο τρόπο. Επομένως, διατηρούμε μέγιστη εστίαση και εδώ.

ΔΤΡ

Διατηρεί την βραχυχρόνια κίνησή του μέσα στα πλαίσια του βασικού σεναρίου μας. Η τελευταία διόρθωση από τις 346 μονάδες υπήρξε μεγαλύτερη του αναμενόμενου αλλά για όσο διάστημα δεν διασπώνται καθοδικά οι 311 μονάδες ο δείκτης διατηρεί αλώβητη την δυνατότητά του για νεότερα τοπικά υψηλά. Συνεχίζουμε να εκτιμούμε ότι το ανοδικό από τις 294 μονάδες είναι το ανοδικό διορθωτικό κύμα ''2''.

Ο δείκτης δεν έχει φτάσει ακόμα στους βασικούς στόχους του (κοντά στο 62% retracement) και θεωρούμε ότι μπορεί τις επόμενες λίγες ημέρες να πραγματοποιήσει μία ακόμα ανοδική επέκταση.

- Αν υπάρξει άμεση καθοδική παραβίαση των stop long θα θεωρήσουμε ότι το κύμα ''2'' έχει ολοκληρωθεί και έχει ξεκινήσει η προσπάθεια για επαναπροσέγγιση των προηγούμενων χαμηλών και η σταδιακή τους διάσπαση.

- Μόνο με υπέρβαση των 380 μονάδων θα θεωρήσουμε ότι αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες για ανοδική συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΑΛΦΑ 

ΔΤΡ Αλλαγή ημερήσιας τάσης, πιθανού καθοδικοί στόχοι

ΤΙΤΑΝ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

CAC 40 (GOLDFISH)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *