ΤΙΤΑΝ, AEGEAN, LAMDA, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΑΒΑΞ, ΚΕΚΡΟΨ: Ανοδική τάση

Οι τιμές σταμάτησαν αρκετά πριν από τον στόχο της πτωτικής διάσπασης και επέστρεψαν μέσα στο τρίγωνο που τελικά διέσπασαν ανοδικά αλλάζοντας την τάση στο ημερήσιο με όρους fractals Από χθες είναι και πάλι ενεργοποιημένος ο ανάποδος ΩΚΩ, ο μικρός καθότι υπάρχει και μεγαλύτερος που ενεργοποιείται με υπέρβαση των 11,56 ευρώ.

Και στην ΛΑΜΔΑ είχαμε ενδοσυνεδριακά διάσπαση του υψηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά αλλά η αναμέτρηση με την καθοδική γραμμή τάσης είχε άδοξο τέλος. Η διάσπασή της R θα ανοίξει θεωρητικά το δρόμο για την κορυφή της κατερχόμενης σφήνας στην περιοχή 6,70. Για την ώρα κρατάμε ότι χωρίς την διάσπαση δεν πάμε πουθενά.

Στη ΒΙΟ η κίνηση μετά την αλλαγή τάσης την Παρασκευή είναι εκρηκτική. Οριακά ενεργοποιήθηκε και σε κλείσιμο ο σχηματισμός διπλού πυθμένα.

Στην ΑΡΑΙΓ είχαμε την πρώτη αλλαγή τάσης από τον Ιούνιο και παράλληλα την ενεργοποίηση του τελευταίου μίνι διπλού πυθμένα.

Μια ματιά μετά από πολύ καιρό στην ΑΒΑΞ όπου από χθες έχουμε επιβεβαίωση της ανοδικής τάσης από 2/9 και διάσπαση με την 4η προσπάθεια της καθοδικής σφήνας με ενεργοποίηση ενός μίνι διπλού πυθμένα κι ενός λίγο μεγαλύτερου ανάποδου ΩΚΩ όπως βλέπουμε στο διάγραμμα που ακολουθεί. Η κορυφή της σφήνας είναι κι εδώ ο υψηλότερος από τους στόχους.

Ακόμα περισσότερο καιρό είχα να δω τον Κέκροπα που είναι σε ανοδική τάση στο ημερήσιο από αρχές Απριλίου κι αλλάζει κάτω από το τελευταίο τοπικό χαμηλό. Εδώ θέλουν μεγάλη προσοχή οι καθοδικές αποκλίσεις.

Στο εβδομαδιαίο η τάση είναι επίσης ανοδική και με όρους fractals εδώ και ένα δίμηνο ενώ οι τιμές έχουν αφήσει πίσω τους τον ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων εδώ και 2,5 μήνες. Καμιά απόκλιση εδώ και οι προσδοκίες καλά κρατούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

ΑΛΦΑ Κρυφή απόκλιση

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *