MOTOR OIL, ΕΤΕ, ΟΠΑΠ, ΑΔΜΗΕ: Οι σημειώσεις της ημέρας

Από τα χαρτιά που έμειναν πολύ πίσω και παραμένει σε καθοδική τάση όσο οι τιμές είναι κάτω από τα 12,00 ευρώ. Ο διπλός πάτος (τριπλός αφού ο αριστερός είναι διπλός), ακριβώς στα 11,00 όμως μαζί με την τελευταία θετική απόκλιση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτεί κι αυτή το καλό κλίμα που πάει να δημιουργηθεί στην αγορά. Ο σχηματισμός ενεργοποιείται πάνω από τα 12,20.

Στην ΕΤΕ είχαμε σήμερα σημαντικές εξελίξεις με αλλαγή της ημερήσιας τάσης, ενεργοποίηση σχηματισμού διπλού πυθμένα με μέγιστο στόχο στα 1,363 ευρώ κι αν το κλίμα διατηρηθεί καλό για καιρό πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η διάσπαση της καθοδικής σφήνας (επιτέλους) επιτρέπει σκέψεις για επιστροφή στην κορυφή της.

Στο άλλο βαρύ χαρτί της ανάρτησης αυτής τον ΟΠΑΠ, που είναι σε ανοδική τάση τόσο σε ημερήσιο όσο και στο εβδομαδιαίο, είχαμε επίτευξη των στόχων των διπλών πυθμένων που αναφέρθηκαν πρόσφατα. Αν τα καταφέρει και με τη γραμμή τάσης...

Στον ΑΔΜΗΕ είχαμε χθες αλλαγή τάσης και για ένα μόλις σεντ δεν ενεργοποιήθηκε ο μίνι διπλός πυθμένας που βλέπουμε στο διάγραμμα. Το χαρτί είναι επίσης σε ανοδική τάση και στο εβδομαδιαίο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΚΟΥΕΣ Δ.Π

ΙΚΤΙΝΟΣ, ΟΛΠ Αλλαγή τάσης

ΕΥΡΩΒ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *