ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Επικαιροποίηση – Γ.Δ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΕΗ: Σκέψεις του ΣΚ

Οι τιμές εξακολουθούν και κινούνται πλάγια επί σχεδόν ένα μήνα φτιάχνοντας δυο ακόμα αντίθετους σχηματισμούς διπλής κορυφής (Δ.Κ) και πυθμένα (Δ.Π) με εύρος περίπου 60 μονάδων. Η τάση τυπικά παραμένει ανοδική και πλέον αλλάζει κάτω από τα 1491,04 ευρώ όπου ενεργοποιείται και η Δ.Κ με στόχο την περιοχή λίγο πάνω από τις 1430 μονάδες. Αντίθετα ο Δ.Π έχει στόχο την περιοχή των 1610 αν ξεπεραστεί η τελευταία κορυφή. Ο στόχος του προηγούμενου Δ.Π υπενθυμίζεται είναι λίγο ακόμα υψηλότερα στην περιοχή 1610.

Τυχόν ανοδική διάσπαση είναι η ελάχιστη προϋπόθεση για να ελπίζουμε σε υπέρβαση του ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων που επίσης αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για τον μεγάλο στόχο που είναι η υπέρβαση των 1668,17 μονάδων. Η τεχνική εικόνα επιδεινώνεται με τυχόν καθοδική διάσπαση των τοπικών χαμηλών που επισημαίνονται στο εβδομαδιαίο διάγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑ 11/9 (LAAPS)

ΓΔ (GERIS)

ΔΕΗ Πιθανή απόκλιση στο μηνιαίο

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *