ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Επικαιροποίηση

Υπέρβαση σήμερα της γραμμής λαιμού και των τελευταίων σχηματισμών, αυτού της διπλού πυθμένα και της κούπας, τους οποίους είχαμε επισημάνει πριν μερικές ημέρες. Οι στόχοι είναι στην περιοχή των 8,57-8,59 ευρώ άρα χαμηλότερα από του προηγούμενου σχηματισμού διπλού πυθμένα (8,71) που είναι ενεργοποιημένος επίσης όπως είχε εκτιμηθεί.

Η ημερήσια τάση είναι επιβεβαιωμένα ανοδική και το ίδιο θα γίνει και στην εβδομαδιαία αν δούμε υπέρβαση και των 8,30 ευρώ που πλέον προβλέπεται από τους τρεις προαναφερθέντες σχηματισμούς.

Σημειώνεται ότι είμαστε για έβδομη συνεχόμενη εβδομάδα πάνω από τον εκθετικό κινητό των 20 βδομάδων οπότε οι ελάχιστη προϋπόθεση για την αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης είναι πολύ πιθανή.

Δείτε και τη ματιά του φίλου Νικόλα στο χαρτί καθώς και την αλλαγή της μεσοπρόθεσμης τάσης.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *