ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, EUROBANK, TITAN, ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στο βαθύ κόκκινο

Η διπλή κορυφή που δημιουργήθηκε στις 648 μονάδες λίγο έλειψε να ενεργοποιηθεί χθες με την ευκαιρία ή αφορμή της μεγάλης διόρθωσης στις ξένες αγορές. Η αποτυχία αλλαγής της τάσης της Πέμπτης δικαιώθηκε απόλυτα είτε από σύμπτωση είτε όχι και παρακάτω θα δούμε κάποιους τίτλους μέσω των οποίων έχουμε χαρακτηριστική εικόνα επιδείνωσης των τεχνικών δεδομένων.

Στις ΠΕΙΡ & ΕΥΡΩΒ η έστω και πολύ οριακή αλλαγή τάσης επίσης δικαιώθηκε με το χθεσινό κερί και το ενδιαφέρον στρέφεται στην αντοχή των ανοδικών γραμμών τάσης μια και με τέτοιο κλίμα μάλλον πάει πολύ να σκεφτόμαστε τα υψηλά πάνω από τα οποία αλλάζει η τάση και πάλι, όπως αυτά σημειώνονται στα διαγράμματα.

Στον Τιτάνα είχαμε αλλαγή τάσης με διάσπαση του τριγώνου που δίνει στόχο την περιοχή 10,40...

Ενώ στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ είχαμε την βίαιη αλλαγή τάσης σε συνδυασμό με την ενεργοποίηση μεγάλης διπλής κορυφής με τους πρώτους στόχους λίγο χαμηλότερα από το σημερινό χαμηλό και τον χαμηλότερο στόχο του σχηματισμού λίγο κάτω από τα 0,75 ευρώ. Όπως είπαμε και στο χθεσινό σχόλιο η απότομη πτώση έφερε τον RSI στην υπερπωλημένη ζώνη τιμών κι έτσι ακόμα κι αν πάει στους στόχους ίσως δούμε πρώτα μια αντίδραση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΡΩΒΓΔ  (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΕΥΡΩΒ Όνειρα θερινής νυκτός

ΕΤΕ - ΠΕΙΡ, DAX  (GOLDFISH)

ΔΤΡ 8/9

ΕΛΛΑΚΤΩΡ πρωινή επικαιροποίηση

ΑΛΦΑ (AGpharm)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *