DAX, SP500: Αντιμέτωποι με αρνητικές αποκλίσεις

Αρνητικές αποκλίσεις παρατηρούνται όπως βλέπουμε στα διαγράμματα και με τα τρία time frames που ακολουθούν με κάποιες σημειώσεις αναφορικά με σημαντικά επίπεδα και κινητούς αλλά και μια μέτρηση.

Τις αποκλίσεις που παρουσιάστηκαν κατά το παρελθόν  ιδιαίτερα στη μεγάλη εικόνα αλλά όχι μόνο,  τις ακολούθησαν αξιοσημείωτες διορθώσεις. Κάτω από τις 12633,71 μονάδες αλλάζει  ημερήσια τάση με όρους fractals και η προσοχή επικεντρώνεται στον ΕΚΜΟ 20 του εβδομαδιαίου που έχει καιρό να προσεγγιστεί από τις τιμές οι οποίες αφού τον διέσπασαν ανοδικά τον τσεκάρισαν ως στήριξη μόνο μια φορά.

Αποκλίσεις έχουμε και στη μεγάλη και μεσαία εικόνα του SP 500.

Στη μικρή εικόνα δεν υπάρχουν ακόμα αποκλίσεις αλλά η τιμή έφθασε πολύ κοντά στην παραβίαση του χαμηλότερου από τα δυο τελευταία χαμηλά πριν αντιδράσει ανοδικά στην τελευταία συνεδρίαση. Κάτω από εκεί αλλάζει μεν η ημερήσια τάση χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα καταστροφή σύμφωνα με τα όσα είδαμε στο παρελθόν. Το βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει να περιμένουμε περαιτέρω διόρθωση αν δεν αλλάξει.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *