EUROBANK: Σκέψεις και σημειώσεις – ΓΔ, ΔΤΡ, ΑΛΦΑ, ΕΤΕ, ΠΕΙΡ, DAX

Ο Αύγουστος πάει ως τώρα καλά για το χαρτί. Οι τιμές γύρισαν έντονα ανοδικά πριν πιάσουν τους στόχους των σχηματισμών διπλής κορυφής του Ιουνίου. Η αντίδραση στο ψηλό της προηγούμενης εβδομάδας δοκίμασε για πρώτη φορά μετά το ξεκίνημα της πτώσης, τον κινητό των 20 εβδομάδων και πλέον οι τιμές διορθώνουν με κάτι που μοιάζει με εσωτερικό κύμα 4ράκι (για να μπω λίγο στα χωράφια των κυματιστών).

Αν είναι έτσι, στο κύμα 5 θα πρέπει να διασπαστούν ανοδικά τόσο ο ΕΚΜΟ 20 του εβδομαδιαίου όσο και οι οριζόντιες αντιστάσεις από τα τοπικά υψηλά που βλέπουμε στο εβδομαδιαίο. Ίσως τότε θα μιλάμε και για ένα παράξενο ανάποδο ΩΚΩ. Πριν βρεθούν δυνάμεις για να γίνουν όλα αυτά και σε κάθε περίπτωση η υπέρβαση των 0,437 ευρώ πάντως, δεν θα είναι σίγουρο ούτε ότι βλέπουμε 4ράκι ούτε ότι έχουμε εξασφαλισμένη ανοδική προέλαση. Η διόρθωση του πρώτου πεντακυματικού ανοδικού από τα χαμηλά του Μάη μπορεί κάλλιστα να αποδειχτεί ότι δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί κι απομένει ένα ακόμα πτωτικό κύμα προς τα 0,3+ ευρώ. Αυτό πάντως το έχω σαν δευτερεύον σενάριο προς το παρόν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΤΕ (GOLDFISH)

ΠΕΙΡΔΤΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΓΔ UPD (SAL)

ΑΛΦΑ (Δ. ΜΑΝΤΟΥΔΗΣ)

ΠΕΤΡΟ (JOHN-X)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *