ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Με τη ματιά του Goldfish (14/8/20) – EUROBANK, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ (18/8/20)

Γ. Δείκτης

Ο δείκτης εξακολουθεί να δίνει αντιφατικά διαγραμματικά μηνύματα μέσω της πλαγιοκαθοδικής δομής που έχει ακολουθήσει.

Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε ότι, βραχυχρόνια, ΄΄εκκρεμεί΄΄ ανοδική συνέχεια. Επομένως, εκτιμούμε ότι θα είναι σε υψηλότερα επίπεδα που θα πρέπει η αγορά να υιοθετήσει το τελικό της σενάριο.

- Στο πρώτο διάγραμμα μπορείτε να δείτε ότι δεν έχει τυπικά ακυρωθεί η διαγραμματική δυνατότητα του δείκτη για νεότερα υψηλά (εκτός από μια χρονική δυσαρμονία μεταξύ των κυμάτων ''a'' και ''c'') μέσω ενός ευρύτερου σχηματισμού ''WXY'' (3-3-3).

Η περιοχή των 660 - 672 είναι ο πρώτος πολύ σημαντικός στόχος τον οποίο θα πρέπει να υπερβεί στην προσπάθειά του για νεότερα υψηλά των 688 μονάδων (''Υ''). 

Το εικονιζόμενο σενάριο παραμένει, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δευτερεύον.

Στο επόμενο διάγραμμα η πλαγιοκαθοδική κίνηση μπορεί να ερμηνευτεί και ως ένα πρώτο προωθητικό κύμα τύπου leading (με επικαλύψεις).

Και σε αυτό το, αρνητικό, σενάριο εκτιμούμε ότι ΄΄εκκρεμεί΄΄ ανοδική επέκταση (ως κύμα ''2''). 

Σε αυτή την περίπτωση ίσως είναι πιθανότερο να υπάρξει πολύ βραχυχρόνια οριζόντια ταλαιπωρία πριν την έναρξη του δεύτερου ανοδικού σκέλους με βασικό στόχο και εδώ την περιοχή των 660 - 672 μονάδων.

Το εικονιζόμενο σενάριο παραμένει το βασικό μας και θα επαναξιολογηθεί μόνο με υπέρβαση των 672 μονάδων.

ΔΤΡ

Ο δείκτης τραπεζών είναι διαγραμματικά σαφέστερος και δείχνει να έχει γίνει επιλογή από την αγορά για ένα πρώτο καθοδικό προωθητικό τύπου leading. Στη παρούσα φάση βρισκόμαστε στην προσπάθεια του δείκτη για μια ανοδική αντίδραση ως κύμα ''2''.

Δίνουμε περισσότερες πιθανότητες για τοπική ταλαιπωρία/διακύμανση πριν την έναρξη και του επόμενου ανοδικού προς την ζώνη των 350 - 362 μονάδων.

Κατ΄αναλογία του Γ. Δείκτη, έτσι και εδώ, αναμένουμε να κριθεί η τελική επιλογή σεναρίου σε υψηλότερα επίπεδα. Προβάδισμα εκτιμούμε ότι έχει το εικονιζόμενο αρνητικό σενάριο ενός καθοδικού 5κυματικού προωθητικού από τις 404 μονάδες σε νεότερα χαμηλά σημαντικά χαμηλότερα των 263 μονάδων. Τυπική επιβεβαίωση με την ολοκλήρωση της ανοδικής συνέχειας και εκ νέου διάσπαση των 294 μονάδων.

Επαναξιολόγηση μόνο με υπέρβαση των 380 μονάδων.

Όλα τα παραπάνω είναι τμήμα του εβδομαδιαίου ενημερωτικού που κοινοποιήθηκε στους πελάτες της Vital Finance το πρωί πριν από τη συνεδρίαση και περιείχε αρκετά ακόμα για ξένους δείκτες, ΕΥΡΩΒ και ΟΠΑΠ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΕΙΡ

ΕΥΡΩΒ

ΔΤΡ (ΝΕΚ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *