ΟΤΕ: Επικαιροποίηση με την ανοδική τάση να δυναμώνει – EUROBANK – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ (by Goldfish)

Η υπέρβαση των 12,75 στο προηγούμενο κερί που άλλαξε την μεσοπρόθεσμη τάση με όρους fractals δείχνει να επιβεβαιώνει μια βελτίωση της ούτως ή άλλως καλής τεχνικής εικόνας συνυπολογιζόμενης και της προσπάθειας απομάκρυνσης από τον ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων γύρω από τον οποίο συσσωρεύουν οι τιμές αρκετές εβδομάδες.

Όπως αναμενόταν η πάνω γραμμή του καναλιού προσεγγίστηκε αλλά όχι μόνο. Διασπάστηκε ανοδικά σαν να μην υπήρχε.

Στα πρωινά σχόλια κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε μια επικαιροποίηση της μεγάλης εικόνας μέσα από το μηνιαίο με τους σχηματισμούς να δείχνουν την περιοχή των 20+ ευρώ μακροπρόθεσμα.

Για να αρχίσουν οι λονγκ να ανησυχούν πλέον θα πρέπει να διασπαστούν η Σ1 και τα 12,29 ευρώ όπου αλλάζει η βραχυπρόθεσμη τάση. Δεδομένου όμως ότι μετά την αντίδραση κάθε καθοδική αλλαγή αποδείχθηκε bear trap θα κατέβαζα το όριο ανοχής στην κάτω πλευρά του καναλιού. Για την ώρα πάντως φαίνεται ότι θα δοκιμαστεί η πάνω παράλληλη της Σ1 και ίσως και η ισότητα με το πρώτο ανοδικό κύμα της αντίδρασης από τα χαμηλά του Μαρτίου στα 13,47 ευρώ.

Η περίπτωση να εκκρεμεί ένα ακόμα καθοδικό κύμα δεν μπορεί να αγνοηθεί αλλά μόνο ένα τρόπο (αφορμή) μπορώ να σκεφτώ για να συμβεί μια ακόμα μεγάλη διόρθωση και προτιμώ να μη το αναφέρω ούτε σαν ενδεχόμενο.

Δείτε και το σχόλιο του φίλου Nikdan για τα θεμελιώδη της μετοχής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΡΩΒ

ΜΥΤΙΛ (GOLDFISH)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *