ALPHA BANK, OTE, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΟΛΠ: Σημειώσεις στην μεσοπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη εικόνα – ΔΕΗ (Goldfish 7/8) – JUMBO, ΕΛΠΕ (11/8)

ΑΛΦΑ

Νέο ιστορικό χαμηλό χθες και η τελευταία ελπίδα για να δούμε διπλό πυθμένα κάπου εδώ είναι τεχνικά οι ανοδικές αποκλίσεις σε εβδομαδαίο και ημερήσιο.

ΟΤΕ

Η βασική στήριξη της αγοράς όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες βρίσκεται σε ανοδική τάση στο εβδομαδιαίο όπως και να το δει κανείς.

Η γραμμή τάσης είναι η πιο κοντινή στήριξη που θα μας ανησυχούσε η διάσπασή της . Στο ημερήσιο πάει για την πάνω γραμμή του ανοδικού καναλιού και κάθε παραβίαση των στηρίξεων από το εκάστοτε χαμηλότερο από τα δυο τελευταία low fractals όπως η τωρινή στα  12,19 ευρώ αποδείχτηκε με συνοπτικές διαδικασίες bear trap.

Φοβερή δύναμη από την ΤΕΝΕΡΓ με τα καθημερινά ιστορικά υψηλά μέσα σε τέτοιο κλίμα, που είναι μακράν η καλύτερη των τίτλων υψηλής κεφαλαιοποίησης. Τα λοιπά στα διαγράμματα...

Προβληματική εικόνα στον ΟΛΠ ο οποίος γύρισε τυπικά από σήμερα σε καθοδική τάση με όρους fractals και στο εβδομαδιαίο όπου φαίνεται να βγαίνει από το ανοδικό κανάλι αν κι είμαστε ακόμα στην αρχή της εβδομάδας.

Στο ημερήσιο έχει αλλάξει τάση από τις 29 Ιουλίου και κοιτά τις κάτω παράλληλες γραμμές των καθοδικών καναλιών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΗ (7/8) by GOLDFISH

ΜΠΕΛΑ

ΕΛΠΕ 2η ανοδική απόκλιση

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *