ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ: Απολογισμός κατόπιν εορτής

Από τα 717 ευρώ του Νοέμβρη του 1999 ως τα 0,1533 του Σεπτέμβρη του 2016 αποτυπώνει την καταστροφή που υπέστη ένα μεγάλο τμήμα της αγοράς. Ο λόγος που σκέφθηκα να της αφιερώσω κατ'αποκλειστικότητα μια ανάρτηση δεν είναι η αναγέννησή της έκτοτε που όλοι θαυμάζουμε αλλά να δω ποια τεχνικά δεδομένα θα μπορούσαν να βοηθήσουν να έχω πάρει την τελευταία κίνηση από τα χαμηλά του Μαρτίου.

Τα πρώτα είναι η σύμπτωση του 50% διόρθωσης όλης της ανόδου από τα ιστορικά χαμηλά με το 162% του πρώτου διορθωτικού (α) που έφθασε το δεύτερο διορθωτικό (γ).

Είναι επίσης η διάσπαση των υψηλών του Φεβρουαρίου που πιστοποίησε ως ανοδική την μεσοπρόθεσμη τάση ξανά.

Είναι ακόμα το ότι οι τιμές βρέθηκαν σε υπερπουλημένα επίπεδα σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο. Τέλος είναι η επίτευξη του χειρότερου στόχου της καθοδικής διάσπασης του τριγώνου που ήταν και τα πιο έγκαιρα σημάδια για να μπεις χαμηλά..

Αλλιώς είναι βέβαια να κάθεσαι να τα σημειώνεις κατόπιν εορτής κι αλλιώς να αποφασίζεις ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ που σου προσφέρεται η ευκαιρία, ακόμα κι αν όλες οι γραμμές και τα φίμπο βρίσκονται εκεί που τα βλέπετε από ΤΟΤΕ, κι αυτός είναι ο λόγος του σημερινού απολογισμού, που επίσης οφείλεται κατά κάποιον τρόπο στην απογοήτευση για την ενέργεια και τους πόρους που πήγαν χαμένοι κυνηγώντας τις αντιδράσεις των καταδικασμένων ζόμπι του ταμπλό...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡΤΙΤΑΝ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΙΝΤΚΑ (GOLDFISH)

ΜΙΓ Δ.Κ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *