ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Σημειώσεις στη μεγάλη και μικρή εικόνα

Ανοδική απόκλιση στο νέο ιστορικό χαμηλό κλείσιμο του μηνιαίου διαγράμματος κοντά στην S που σταμάτησε την πτώση τον Μάρτιο, όπως είχαμε επισημάνει στα σχόλια της Δευτέρας.

Η μεσοπρόθεσμη εικόνα ωστόσο παραμένει κακή και δεν αλλάζει με τίποτα λιγότερο από την σταθερή υπέρβαση του εκθ. κινητού (ΕΚΜΟ) 20 εβδομάδων και βέβαια του υψηλότερου σημείου της αντίδρασης ως τώρα όπου θα έχουμε αλλαγή τάσης με όρους fractals στο εβδομαδιαίο.

Η ανοδική απόκλιση του μηνιαίου συνοδεύτηκε από αντίστοιχη στο 60λ ενώ συμπτωματικά το χθεσινό γύρισμα έγινε στο cluster δυο σημαντικών επιπέδων  fibo. Του 78,6% διόρθωσης όλης της πενιχρής ανόδου και του ενδιάμεσου στόχου του σχηματισμού διπλής κορυφής που έχει μέγιστο στόχο σε νέα ιστορικά χαμηλά.

Δυο κυματικά σενάρια που βλέπουμε στο ημερήσιο μπήκαν όχι γιατί αυξήθηκε η αξιοπιστία μου ως κυματιστής (κυματιστές άλλωστε έχουμε καλούς), αλλά όπως πάντα ως αφορμή για συζήτηση. Και στα δυο πάντως ακολουθεί καλό ανοδικό κύμα.

Να θυμίσω και το πολύ ενδιαφέρον σχόλιο του φίλου Δημήτρη για τον δείκτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΛΑΘ Αλλαγή εβδομαδιαίας τάσης

3Ε Αλλαγή τάσης

ΕΥΡΩΒ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *