DOW JONES, DAX: Η ανάλυση του Goldfish (31/7/20) – ΓΔ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ (4/8/20)

DJIA

Το βασικό μας σενάριο θέλει τον δείκτη να επαναπροσεγγίζει τα προηγούμενα τοπικά υψηλά και από ελάχιστα υψηλότερα επίπεδα να ολοκληρώνει και αυτός την άνοδό του. Το πρώτο ανοδικό [κύμα (1)] από τις  24.971 μονάδες είναι 3κυματικό και αυξάνει πολύ τις πιθανότητες να έχουμε και εδώ ένα καταληκτικό τύπου ''ending'' με επικαλύψεις των κυμάτων:

DAX

Το τελευταίο διάστημα ήταν συνεχείς οι εκτιμήσεις μας ότι ο δείκτης προσπαθεί να ολοκληρώσει το πολύ τελευταίο ανοδικό του κύμα . Οι 13.313 μονάδες υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να είναι η αρχή μιας πολύ σημαντικής διόρθωσης. Βραχυχρόνια, παραμένει πιθανή μικρή περαιτέρω κάθοδος πριν ξεκινήσει ένα ανοδικό διορθωτικό κύμα ''abc'' σε χαμηλότερα τοπικά υψηλά (ως κύμα ''2'' του ''a''):

Είναι απολύτως σαφές ότι μόνο με νεότερα τοπικά υψηλά ακυρώνεται το εικονιζόμενο σενάριο.

Σε λίγο ευρύτερο χρόνο, αναμένουμε τον δείκτη να συντονιστεί σύντομα με την Αμερικανική αγορά και να συνεχίσει καθοδικά με δυναμική.

Το ανοδικό από τα χαμηλά του Μαρτίου έχει μια πλήρη προωθητική ανάπτυξη και δεν αναμένουμε νεότερα χαμηλά. Είναι όμως ιδιαίτερα πιθανό να μεσολαβήσει μια βαθιά διόρθωση ως κύμα 2 πριν ο συγκεκριμένος δείκτης (μαζί με άλλες αγορές) συνεχίσουν σε νεότερα υψηλά:

Όλα τα παραπάνω είναι ένα μικρό μέρος που αντέγραψα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό της Vital Finance που κοινοποιήθηκε στους πελάτες πριν την έναρξη  της σημερινής συνεδρίασης και περιλαμβάνει ακόμα πολλά κι εξόχως ενδιαφέροντα γι άλλους ξένους κι Ελληνικούς δείκτες με έμφαση στον τραπεζικό κλάδο.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΚΟΥΕΣ Αλλαγή τάσης

ΠΕΙΡΔΕΗ (Goldfish)

ΓΔ (TSAROS), (SAL), (Μ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *