SP500, DAX, ΓΔ: Οι εκτιμήσεις του Goldfish (24/7/20)

Αντιγράφω (με λίγες ώρες καθυστέρηση) από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό που αποστέλλεται στους πελάτες της Vital Finance πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας:

SP500

Αναμένουμε καθοδική συνέχεια και υπέρβαση των υψηλών του Φεβρουαρίου αμέσως μετά μέσα σε κλίμα εφορίας. Η εσωτερική δομή και εδώ μπορεί να θεωρηθεί 3κυματική, αλλά αυτό θα επιβεβαιωθεί, η όχι, αργότερα:

DAX

Το τελευταίο ανοδικό υπήρξε μεγαλύτερο του αναμενόμενου και επομένως τυπικά έχει ακυρωθεί το προηγούμενο σενάριο ''ending diagonal'':

Μόνο αν έχουμε άμεση ισχυρή καθοδική συνέχεια, κάτω από τις 12.400 μονάδες θα μπορέσουμε να το θεωρήσουμε ως έγκυρο κατ ουσία..

Αυτό σημαίνει ότι μετά το τέλος της τρέχουσας διόρθωσης θα έχουμε ανοδική επέκταση.Η επέκταση αυτή είτε θα είναι παράλληλη με αυτή που αναμένουμε στη W. street, είτε θα υπολείπεται ενός κύματος (αρνητική απόκλιση):

ή

ΓΔ

Η διαγραμματική του εικόνα παραμένει συγκεχυμένη κινούμενος για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα σε ένα πλαγιοκαθοδικό κανάλι. 

Θεωρητικά έχει ακόμα την δυνατότητα για επαναφορά στα προηγούμενα υψηλά των 688 μονάδων αλλά θα πρέπει πρώτα απ΄όλα να παραμείνει κοντά στα τρέχοντα επίπεδα και ταυτόχρονα να ακολουθήσει το επόμενο ανοδικό στις ξένες αγορές. Αυτές οι δύο προϋποθέσεις είναι βασικές για τις ανοδικές προοπτικές του.

- Η δυνατότητα για έναν ''ανοδικό διευρυνόμενο σχηματισμό'' δεν έχει ακόμα ακυρωθεί. Βραχυχρόνια θα πρέπει να αποφύγει τα νεότερα χαμηλά των 619,53 μονάδων για να ενισχυθεί το σχετικό σενάριο:

Τυχόν καθοδική διάσπαση των 619 μονάδων θα επιδεινώσει την εικόνα του δείκτη. Αν αυτό συμβεί, η τελευταία θετική εξέλιξη που μπορούμε να περιμένουμε είναι μια ανοδική αντίδραση στην πλαγιοκαθοδική στήριξη κοντά στις 610 μονάδες. Εκεί είναι η σημαντική περιοχή που μπορεί να δικαιολογηθεί το σύνολο της πλαγιοκαθοδικής διόρθωσης ως ένα κύμα ''Β'' (''σημαία'') και να ξεκινήσει μια κίνηση προς τα προηγούμενα υψηλά (WXY). Κάτω από τις 600 μονάδες θα ακυρωθεί τυπικά και αυτή η δυνατότητα και η κάθοδος θα επιταχυνθεί:

Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν ακόμα δυνατότητες για μια ανοδική κίνηση στον δείκτη αλλά δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν αυτό θα τον φέρει πάνω από τα προηγούμενα υψηλά των 688 μονάδων η θα είναι απλά μια σημαντική αντίδραση κάτω από αυτές.

Δείτε και μια intraday επκαιροποίηση του ΓΔ (28/7) εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΕΙΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

 

 

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *