ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΟΤΕ: Σημεία ενδιαφέροντος και μεταβολές επιπέδων στήριξης και αντίστασης – ΟΠΑΠ 24/7: Καθοδικό γύρισμα – ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΑΛΦΑ, EUROBANK

7η εβδομάδα πλαγιοκαθοδικής κίνησης ως τα όρια του ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων για τον δείκτη που δεν βελτιώνει την εικόνα του με τίποτα λιγότερο από την υπέρβαση του high fractal στα υψηλά της κίνησης.

Οι ανοδικές κινήσεις ολοκληρώνονται σε όλο και χαμηλότερα υψηλά και οι στηρίξεις με βάση τα τοπικά χαμηλά στην περιοχή 630 διασπάστηκαν έστω προσωρινά. Η τάση είναι καθοδική έστω κι αν αυτό επιβεβαιώνεται με ενεργοποίηση της τελευταίας διπλής κορυφής που μπορεί να δώσει κίνηση προς τα χαμηλά του Μαΐου. Οι τιμές κινούνται πέριξ της γραμμής λαιμού του σχηματισμού διπλού πυθμένα του οποίου πιάστηκε μόνο ο ενδιάμεσος στόχος και του εκθ. κινητού των 20 ημερών. Βελτίωση της εικόνας στο ημερήσιο με όρους fractals μπορούμε να αναμένουμε μόνο με υπέρβαση των 670,31 μονάδων.

Αυτή πλάγια κίνηση δημιούργησε σε όλους του δείκτες αλλά και στους περισσότερους τίτλους στο πινακάκι μας, νέα τοπικά υψηλά που άλλαξαν (χαμήλωσαν) τα επίπεδα οριζόντιας αντίστασης για τους περισσότερους από αυτούς που είναι στο κόκκινο. Άλλαξαν επίσης (ανέβηκαν) τα αντίστοιχα επίπεδα στήριξης για κάποιους από τους λίγους τίτλους που είναι ακόμα στο μπλε.

Μοναδική θετική αλλαγή αλλά οριακή ήταν η ενδοσυνεδριακή υπέρβαση του υψηλού της 6/7 των τιμών ΟΤΕ που άλλαξε πάλι τυπικά την τάση του σε ανοδική διαψεύδοντας όπως αναμενόταν την καθοδική αλλαγή που οφειλόταν αποκλειστικά στην αποκοπή της 9ης Ιουλίου. Το ελαφρά ανοδικό κανάλι είναι πλέον σαφώς οριοθετημένο κι αν δεν χαλάσει το κλίμα περισσότερο με τα τερτίπια των γειτόνων σειρά έχει να δοκιμαστεί η πάνω πλευρά του Ρ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΠΑΠ Αλλαγή ημερήσιας τάσης - ενεργοποίηση Δ.Κ κι ακύρωση Δ.Π

ΙΝΤΚΑ Αλλαγής μεσοπρόθεσμης και βραχυπρόθεσμης τάσης

ΓΔΕΥΡΩΒΑΛΦΑ (GOLDFISH)

NASDAQ (LAAPS)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *