Σημειώσεις για ΔΕΗ, LAMDA DEVELOPMENT, EXAE

Πλήρης επιβεβαίωση της αλλαγής τάσης με βάση τα εβδομαδιαία high fractals και τον ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων από το κερί της 18-22 Μαΐου με τρία high fractals να έχουν διασπαστεί πλέον ενώ και η ημερήσια τάση παραμένει ανοδική από τις 7 Απριλίου πάνω από τα 2,49 ευρώ.

Οι τιμές βρίσκονται ήδη μέσα στο χάσμα εκκίνησης της βαθιάς διόρθωσης που ίσως ήταν η τελευταία ευκαιρία επιβίβασης σε χαμηλές τιμές. Το χάσμα κλείνει στα 4,118 ευρώ. Το ανοδικό κανάλι δεν φαίνεται να απειλείται, όσο τουλάχιστον δεν παραβιάζεται πτωτικά.

Οι τιμές της ΛΑΜΔΑ κινούνται πλάγια με την τάση να παραμένει τυπικά ανοδική όσο παραμένουν πάνω από τα 5,84 ευρώ όπως ανοδική είναι και στο εβδομαδιαίο. Πιθανότητα για ένα νέο σχηματισμό διπλού πυθμένα, του τρίτου από τα χαμηλά του Μαΐου.

Αντίθετα στην ΕΧΑΕ η τάση παραμένει καθοδική αλλά η θετική απόκλιση στον RSI αφήνει ελπίδες. Με βάση τα τελευταία τοπικά υψηλά η τάση αλλάζει πάνω από τα 3,34 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *