ΙΚΤΙΝΟΣ, INTRACOM, INFO QUEST: Σημειώσεις στη μικρή και τη μεγάλη εικόνα – ΑΔΜΗΕ, ΕΤΕ, ΓΔ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ), ΔΤΡ, DAX, SP 500 (GOLDFISH)

ΙΚΤΙΝ

Ελπίδες να έληξε η πτώση των τιμών αν η μέτρηση έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Στο εβδομαδιαίο βλέπουμε στα ψηλά του Απριλίου το επίπεδο που πρέπει να ξεπεραστεί για να έχουμε καλή ένδειξη αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης.

Στο ημερήσιο η τάση είναι μεν ανοδική με όρους fractals αλλά η κίνηση δείχνει ότι δεν υπάρχει τάση αυτή τη στιγμή. Η στήριξη είναι στα 0.636 ευρώ αλλά η ανοδική γραμμή των χαμηλών δείχνει ανθεκτική για να την παίρνουμε σοβαρά.

Στην ΙΝΤΚΑ έχουμε καθοδική τάση παντού. Τόσο στο ημερήσιο όσο και στο εβδομαδιαίο η τάση αλλάζει με όρους fractals πάνω από τα 0,547 ευρώ κι ως εκ τούτου το σημείο κρίνεται κρίσιμο.

Στο εβδομαδιαίο έχει φτιάξει τρία τοπικά υψηλά στην αντίδραση από τα χαμηλά που έφθασαν λίγο χαμηλότερα από τον τυπικά ενδιάμεσο στόχο του παλιού μεγάλου ΩΚΩ του μηνιαίου. Δεδομένου μάλιστα ότι σημειώθηκε το χαμηλότερο χαμηλό μετά το 2012 θεωρώ ότι το 161,8% πρ΄πει να θεωρείται κύριος στόχος αφού ο μέγιστος σημαίνει "άντε γεια"...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΕΙΡ

ΚΟΥΕΣΤ 

ΑΔΜΗΕ ΓΔ , ΕΤΕ  (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

SP500DAX (GOLDFISH)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *