SP500, DAX, ΓΔ: Η ανάλυση του Goldfish (10/7/20)

Αντιγράφω τμήμα του εβδομαδιαίου ενημερωτικού που διανέμεται στους πελάτες της Vital Finance πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας:

SP500

Συνεχίζουμε να έχουμε ως βασικό σενάριο την επίτευξη νεότερων τοπικών υψηλών. Όπως μπορείτε να δείτε στα διαγράμματα που ακολουθούν διακρίνουμε δύο επιμέρους συμβατούς τρόπους να επιτευχθεί αυτό:

ή

DAX

Παράλληλη η διαγραμματική εικόνα και εδώ. Το πιθανότερο σενάριο είναι να τρέχει κάποιας μορφής ''ending'' που θα οδηγήσει τον δείκτη πιο κοντά στο trading gap στην αρχή της καθόδου τον Φεβρουάριο:

ή

UPD 14/7 Εδώ

ΓΔ

Στο προηγούμενο σχόλιο αναμέναμε μικρή ανοδική συνέχεια και ένα υψηλότερο τοπικό χαμηλό για τον δείκτη έτσι ώστε να διατηρήσει την ανοδική δομή κίνησής του:

Αυτό δεν επιτεύχθηκε και ο δείκτης πέρασε πολύ βραχυχρόνια κάτω από το stop long των 632 μονάδων.

Για να αποκτήσει ξανά ανοδική δυναμική θα πρέπει να υπερβεί το πρόσφατο τοπικό υψηλό των 670 μονάδων, πράγμα πολύ δύσκολο με τα μέχρι τώρα δεδομένα:

Επομένως, μετά από αρκετά πιθανή βραχυχρόνια ανοδική αντίδραση θα αναμένουμε καθοδική συνέχεια.

- Με βασική παράμετρο ότι οι SP500 & Dax θα επιτύχουν νεότερο υψηλό θεωρούμε ότι θα έχουμε μια βαθιά διόρθωση στον Γ. δείκτη αλλά παραμένουν σημαντικότατες πιθανότητες να δούμε εκ νέου ισχυρή ανοδική προσπάθεια (WXY).

Η πραγματική καθοδική πορεία θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το μέγεθος της ανοδικής αντίδρασης στις επόμενες 1 - 3 ημέρες. Πολύ μικρή, η πλάγια αντίδραση, θα οδηγήσει σύντομα σε καθοδική συνέχεια (χωρίς ενδιάμεσο τρίγωνο) και ακόμα πιο περιπλοκη δομή καθόδου χωρίς ωστόσο να αλλάζει κάτι ως προς τον βασικό στόχο της καθόδου που αναμένουμε να είναι στα ίδια επίπεδα και κοντά στα προηγούμενα χαμηλά:

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ 13/7

ΟΤΟΕΛ 13/7

ΕΥΔΑΠ, ΑΔΜΗΕ (ΛΟΥΚΑΣ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *