ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, MOTOR OIL, ΕΛΠΕ

ΒΙΟΧΑΛΚΟ

Παραβίαση της στήριξης στο ημερήσιο και αλλαγή τάσης με όρους fractals. Από χθες έχουμε ενεργοποίηση <2,28ε σχηματισμό διπλής κορυφής που σήμερα αναιρέθηκε. Η Δ.Κ μπορεί να δώσει εκπτώσεις της τάξης του 10% αφού ο χειρότερος στόχος είναι στα 2,04 ευρώ. Για την πιθανή κρυφή θετική απόκλιση δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος ότι μπορεί να δώσει κάτι περισσότερο από μια αντίδραση.

Στην ΕΛΧΑ το σενάριο της 21/6 όχι μόνο πήρε σάρκα και οστά αλλά σήμερα είχαμε επίτευξη του στόχου κι αντίδραση από την υπερπωλημένη ζώνη τιμών. Η τάση είναι καθοδική από καιρό.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ΜΟΗ στην οποία το δεύτερο 5κυματικό πτωτικό κύμα ίσως ολοκληρώθηκε σχεδόν στο 161,8% του πρώτου με την χαρακτηριστική θετική απόκλιση του κύματος v.

Λίγο παρακάτω από το 161,8% έφθασε και το δεύτερο πτωτικό κύμα στα ΕΛΠΕ όπου ο RSI  άγγιξε σήμερα την υπερπωλημένη ζώνη τιμών.

Στο επικαιροποιημένο πινακάκι που ακολουθεί βλέπουμε τις αντιστάσεις που πρέπει να διασπαστούν για να γίνουν και πάλι μπλε οι 4 μετοχές στο ημερήσιο.

Βλέπουμε ακόμα το κόκκινο να έχει πλέον επικρατήσει και στην στήλη της ημερήσιας τάσης με τις νέες προσθήκες των ΕΤΕ, ΑΛΦΑ & ΒΙΟ. Η εικόνα χειροτερεύει κι είναι ενδεικτικό ότι από τους τίτλους που σημειώνονται με αστερίσκους στην πρώτη στήλη επειδή έχουν φτιάξει δυο high fractals στο εβδομαδιαίο μετά την πτώση, κανένας δεν έχει ακόμα καταφέρει να αλλάξει την εβδομαδιαία τάση και να γυρίσει στο μπλε στην οικεία στήλη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ, ΔΤΡ (ΤΣΑΡΟΣ)

ΕΛΛDAX (GOLDFISH)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *