FTSE vs SP500, DJIA: Επικαιροποίηση

Οι ενδείξεις κορύφωσης που είχαμε αναφέρει στην προτελευταία ανασκόπηση για την ώρα δικαιώνονται με την πλαγιοκαθοδική κίνηση έκτοτε. Οι επισημάνσεις της τελευταίας ανασκόπησης εξακολουθούν και ισχύουν. Όσο έχουμε χαμηλότερα υψηλά και χαμηλά οι πιθανότητες για περισσότερη ταλαιπωρία είναι περισσότερες. Σε κάθε περίπτωση η κατεύθυνση διάσπασης του καθοδικού τριγώνου στο διάγραμμα θα καθορίσει την επόμενη κίνηση που μπορεί να δώσει ένα 7 με 8%.   Στη μεσοπρόθεσμη εικόνα μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες ανοδικής διάσπασης ο ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων δεν προσεγγίστηκε καν στο προηγούμενο εβδομαδιαίο κερί.

Η εικόνα όπως εκφράζεται στο πινακάκι δεν άλλαξε ουσιαστικά και μόνο κάποιες αντιστάσεις και στηρίξεις μεταβλήθηκαν.

Όσο η βασική στήριξη στο χαμηλό της 15 Ιουνίου δεν απειλείται καν στους μεγάλους αμερικανικούς δείκτες όλα τα ενδεχόμενα πρέπει να θεωρούνται ανοιχτά χωρίς έξωθεν πίεση. Στον SP500 μάλιστα έχουμε κι ενεργοποιημένο σχηματισμό μίνι διπλού πυθμένα με στόχο τα πρόσφατα υψηλά.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *