ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Στο τέλος του Ιουνίου

Περίεργη μέρα χθες με τον FTSE να σταματά (όπως κι ο ΓΔ) λίγο πριν την οριζόντια στήριξή του που βλέπουμε στη 2η στήλη. Είχαμε ακόμη και 3 χαρτιά που παραβίασαν τις δικές τους χθες. Την 3Ε την ΕΛΠΕ και την ΟΤΟΕΛ και έτσι οι τίτλοι στο κόκκινο είναι σχεδόν οι μισοί από όσους έμειναν στο πινακάκι. Οι τράπεζες πάντως άντεξαν.

Ο FTSE έφθασε εύκολα στο στόχο της μίνι Δ.Κ όπως και ο ΓΔ με τον οποίον κινούνται ακόμα πιο παρόμοια μετά τις αλλαγές.

Το κακό είναι ότι λίγο χαμηλότερα δεν αλλάζει μόνο η τάση στο ημερήσιο αλλά ενεργοποιείται και μια μεγαλύτερη Δ.Κ που όπως και στον ΓΔ μπορεί να φέρει τις τιμές στα χαμηλά του Μαΐου.

Στη μεσοπρόθεσμη εικόνα δεν υπάρχει σενάριο σοβαρής ανόδου χωρίς υπέρβαση του ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων και του υψηλού του Ιουνίου. Σημαντικό είναι αντίστοιχο σημείο και στον ΓΔ όπως είδαμε στην ανάρτηση της Παρασκευής.

Στο μηνιαίο είναι ακόμα νωρίς να κοιτάμε αφού οι τιμές δεν τα κατάφεραν ούτε στο 38,2% fibo αλλά αν τους επόμενους δυο μήνες έχουμε χαμηλότερο υψηλό τότε το υψηλού του Ιουνίου θα έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία σαν οριζόντια αντίσταση η υπέρβαση της οποίας μπορεί να σηματοδοτήσει την αλλαγή της μεσομακροπρόθεσμης τάσης όπως και στον ΓΔ.

ftse intraday UPD εδώ.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *