ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Ολοκλήρωση νέου τοπικού υψηλού στις 688,67 μονάδες που πλέον θέτει το όριο πάνω από το οποίο η μεσοπρόθεσμη τάση γίνεται ανοδική. Η υπέρβαση του ΕΚΜΟ 20 πριν 4 κεριά δεν έγινε δυνατό να επαναληφθεί από τότε και πλέον έχουμε μπει σε διόρθωση.

Το βάθος της θα εξαρτηθεί από το αν αντέξουν οι 630,39 μονάδες κάτω από τις οποίες έχουμε αλλαγή της ημερήσιας τάσης και ενεργοποίηση σχηματισμού διπλής κορυφής που όπως κι οι κυματικοί συσχετισμοί προειδοποιεί για επιστροφή των τιμών στα χαμηλά του Μαΐου.

Η πορεία της αγοράς πάντως εξαρτάται κυρίως από την πορεία των αγορών στις ΗΠΑ που επίσης φαίνεται να έχουν διαθέσεις διόρθωσης. Στους SP500 & DOW JONES τα επίπεδα αλλαγής της ημερήσιας τάσης βρίσκονται με όρους fractals στο χαμηλό της 22/5/20 κι όχι στο  αντίστοιχο της 15/6 όπως στον ΓΔ.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *