ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΤΙΤΑΝ: Οι εκτιμήσεις του Goldfish (19/6/20) – ΒΙΟΧΑΛΚΟ, CENERGY, EXAE. EUROBANK, ΑΛΦΑ, ΔΤΡ

Αντιγραφή από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό της Vital Finance:

ΓΔ

Αρνητική απόκλιση σε πολύ βραχυχρόνιο ορίζοντα με τον ΔΤΡ . Αν παραμείνει κάτω από τις 682 μονάδες θεωρούμε ότι θα επιβεβαιωθεί η έναρξη του δεύτερου καθοδικού σκέλους.

Βασικός στόχος η περιοχή των 605 μονάδων:

Σε μεσοχρόνιο επίπεδο συνεχίζουμε να αναμένουμε τον δείκτη στην περιοχή των 800 μονάδων (και πάνω). Ο δείκτης έχει σοβαρή θετική απόκλιση ενός επιπλέον κύματος έναντι του ΔΤΡ στα χαμηλά της αγοράς μεταξύ Μαρτίου - Μαΐου (η , για να το πούμε αντίστροφα ο ΔΤΡ έχει αρνητική απόκλιση έναντι του Γ. δείκτη..).

Δεδομένου ότι αναμένουμε στον ΔΤΡ ένα ανοδικό 3κυματικό, υπάρχουν οι διαγραμματικές προϋποθέσεις το ανοδικό του ΓΔ να προκύψει τελικά 5κυματικό (στο ''b'' του ΔΤΡ να διαμορφωθεί το ''4'' του ΓΔ αν δεν υπάρξει εκ νέου απόκλιση, αρνητική αυτή την φορά). Αυτό όμως είναι κάτι που περιμένουμε να αποδειχτεί σε αρκετά υψηλότερα επίπεδα:

TITAN

Η μετοχή δεν δείχνει να έχει ομαλή προωθητική άνοδο από τα χαμηλά των 8,40 ευρώ. Αυτή είναι μια σημαντική ένδειξη ότι ίσως δεν έχει δει ακόμα τα τελικά ιστορικά χαμηλά της.

Σε βραχυχρόνιο ορίζοντα, ένα πιθανό σενάριο είναι να συνεχίσει άμεσα καθοδικά και να ολοκληρώσει το δεύτερο καθοδικό σκέλος της ''c'' (ως ''ending''):

Στην αρνητική εκδοχή, και για όσο διάστημα δεν υπερβαίνει τα 12,88 ευρώ παραμένει ο κίνδυνος για έναν οριζόντιο σχηματισμό καθοδικής συνέχειας τύπου ''abcde'' που θα οδηγήσει την μετοχή σε νεότερα χαμηλά των 8,40:

ΒΙΟ

Ο διπλός πυθμένας είναι και πάλι ενεργοποιημένος και αν η κίνηση συνεχιστεί αφού δεν έχει πιαστεί ο μέγιστος στόχος του σχηματισμού τότε δεν θα ισχύει το σενάριο του ΩΚΩ που διαφαίνεται προς στιγμήν.

Η μετοχή είναι από αυτές που έχουν σχηματίσει δυο εβδομαδιαία τοπικά υψηλά και με τυχόν υπέρβαση τους αλλάζει η μεσοπρόθεσμη τάση.

Το ίδιο ιχύει και για το εβδομαδιαίο της CENER...

...αλλά και της ΕΧΑΕ...

...η οποία είναι σε καθοδική τάση στο ημερήσιο αλλά η γραμμή τάσης δείχνει να παρέχει στήριξη που αν επιβεβαιωθεί επιτρέπει σενάρια μίνι διπλού πυθμένα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΥΡΩΒ

ΔΤΡ, ΑΛΦΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *