ALPHA BANK, EUROBANK: Κυματικά σενάρια – Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Η μεσοπρόθεσμη τάση παραμένει καθοδική αφού δεν έχει ξεπεραστεί ούτε ένα εβδομαδιαίο τοπικό υψηλό και ο εκθετικός κινητός των 20 εβδομάδων είναι ακόμα σε απόσταση  αλλά η τελευταία εβδομάδα δικαίωσε ακόμα μια φορά τις ανοδικές αποκλίσεις που σηματοδότησαν το ανοδικό γύρισμα.

Η βασική μορφή των σχηματισμών αντιστροφής είναι οι ανεστραμμένοι ΩΚΩ όπως βλέπουμε και στο ημερήσιο όπως φαίνονται και από τους στόχους τους που σημειώνονται στα διαγράμματα.

Βασική προϋπόθεση για να κινηθεί προς τους στόχους είναι να αρθούν οι αρνητικές βραχυπρόθεσμες αποκλίσεις που βλέπουμε παρακάτω, πράγμα που είναι πιθανό αφού δεν ξέρουμε αν η ανοδική κίνηση έχει τελειώσει στην πράσινη γραμμή λαιμού του μεγαλύτερου ΩΚΩ και η τάση στο ημερήσιο είναι σαφέστατα ανοδική, οπότε και η πιθανότητα να δούμε εδώ διπλή κορυφή είναι ακόμα μικρή.

Στην περίπτωση πάντως που έχουμε τελικά διόρθωση θα πρέπει να έχουμε υπόψη ότι η ημερήσια τάση αλλάζει κάτω από τα 0,55 ευρώ αλλά η ζώνη 0,55 - 0,6052 μοιάζει απροσπέλαστη. Κρίσιμο το χαμηλό της 15/6 στα 0,6052 ευρώ κάτω από το οποίο ενεργοποιείται τυχόν διπλή κορυφή και αν μη τι άλλο διακόπτεται η αλληλουχία υψηλότερων υψηλών και υψηλότερων χαμηλών.

Όσον αφορά τα κυματικά ενδιαφέρον έχουν οι μετρήσεις του φίλου Διόφαντου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔΕΥΡΩΒ (DORISAEL)

ΦΡΛΚ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ (LAAPS)

SP500 (GERIS)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *