ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Ενεργοποιημένοι οι ανοδικοί σχηματισμοί – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΤΙΤΑΝ, ΑΛΦΑ (17/6/20)

Μετά από ένα τριήμερο retest της γραμμής λαιμού ο σχηματισμός του διπλού πυθμένα είναι και πάλι ενεργοποιημένος έχοντας μέχρι τώρα πιάσει μόνο τον ενδιάμεσο στόχο του με τον μέγιστο να περιμένει λίγο πάνω από τις 1700 μονάδες. Η ανοδική μπλε γραμμή των χαμηλών κράτησε επιβεβαιώνοντας κι αυτή την ανοδική τάση των τιμών.

Πολλά θα κριθούν από τις τράπεζες που από την επόμενη εβδομάδα ανεβαίνει το ειδικό βάρος τους στο δείκτη.

Η πρόσφατη διόρθωση δημιούργησε προϋποθέσεις σεναρίου διπλού πυθμένα στο δείκτη τους, ενώ είναι ενεργοποιημένοι και οι ανάστροφοι ΩΚΩ που έχουν παρουσιαστεί σε προηγούμενες αναρτήσεις. Σε περίπτωση υπέρβασης των πρόσφατων υψηλών ενεργοποιείται ο διπλός πυθμένας με στόχο την περιοχή των 470 μονάδων, την ίδια περίπου με του αν. ΩΚΩ. Ο στόχος του μεγαλύτερου διπλού πυθμένα στα δυο αλλεπάλληλα ιστορικά χαμηλά είναι πάνω από τις 500 μονάδες κι η ενεργοποίησή του είναι πάνω από τις 386.

Μέχρι πάντως να δούμε σταθερή υπέρβαση των 402 μονάδων θα σκέφτομαι και την πιθανότητα να οφείλεται ένα ακόμα καθοδικό σκέλος μετά από αυτό που ξανάφερε τον δείκτη στις 336,33 μονάδες. Αν έχουμε και σήμερα υψηλότερο χαμηλό από τις 336,33 μονάδες το επίπεδο οριζόντιας στήριξης κάτω από το οποίο αλλάζει η ημερήσια τάση με όρους fractals, ανεβαίνει στο χαμηλό των 330,11 μονάδων.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΕΙΡ

ΟΤΕ

ΑΛΦΑ

ΤΙΤΑΝ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ), (ΛΟΥΚΑΣ)

SP500, ΔΤΡ, ΜΥΤΙΛ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *