FTSED: Διόρθωση σε εξέλιξη

Ότι σημαντικό για την αναμενόμενη κίνηση της αγοράς είχε να δώσει το blog το έδωσε μέσω των συντελεστών του με αναρτήσεις στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης.

Εδώ θα προσθέσουμε δυο λόγια για το νέο αλλά σημαντικό δείκτη των τίτλων που διανέμουν μέρισμα ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα τη διαδρομή του.

Η τάση στο ημερήσιο παραμένει ανοδική αν κι η ορμή της έχει υποχωρήσει λίγο πριν πιάσει το μέγιστο στόχο του σχηματισμού διπλού πυθμένα. Προς το παρόν όσο δεν χάνεται το χαμηλό του Μαΐου η ζημιά στην τεχνική εικόνα είναι διαχειρίσιμη, ενώ παίζει και περίπτωση κρυφής ανοδικής απόκλισης αφού ως τώρα οι τιμές δεν ακολούθησαν τα χαμηλότερα χαμηλά του RSI.

Στη μικρότερη εικόνα βέβαια φαίνεται με λεπτομέρεια η ενεργοποιημένη διπλή κορυφή που μπορεί να δώσει κι άλλο χαμηλό αφού υφίσταται υπόλοιπο έναντι του δυσμενέστερου στόχου της..

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *