DOW JONES BY GOLDFISH (14/6/20)

Αντιγράφω από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό της Vital finance ένα μικρό μέρος που αφορά τον DOW :

Παρ΄ όλη την πρόσφατη διόρθωση, ο δείκτης παραμένει στο ανοδικό του κανάλι. Αν αρνηθεί να σημειώσει νεότερα τοπικά χαμηλά η διόρθωση αυτή θα παραμείνει 3κυματική και ο δείκτης θα κινηθεί εκ νέου σε υψηλότερα επίπεδα. Από νεότερα τοπικά υψηλά είναι σημαντικές οι πιθανότητες για μία αρκετά βαθιά διόρθωση του. Με τον τρόπο αυτό η αγορά θα δείξει ότι πράγματι υπάρχουν βάσεις για σημαντική ανοδική επέκταση μετά το πέρας της εκτιμώμενης διόρθωσης:

Η παραπάνω δυνατότητα του δείκτη θα κριθεί, όπως είπαμε, σε πολύ βραχυχρόνιο επίπεδο. Αν η πρόσφατη κάθοδος συνεχιστεί, η εσωτερική δομή θα μετατραπεί σε 5κυματική και επομένως θα θεωρήσουμε ότι είναι το πρώτο μόνο καθοδικό σκέλος σε εξέλιξη. Επειδή έχουν εμφανιστεί μικρά 3κυματικά στην προηγούμενη συνεδρίαση του δείκτη οι βασικοί τρόποι για να συνεχίσει καθοδικά είναι είτε μέσω ενός ''ending'', είτε μέσω ενός ''τριγώνου''. Ανεξαρτήτως του τρόπου, το σημαντικό θα είναι η επίτευξη η όχι νεότερων τοπικών χαμηλών:

ή

Επομένως, αν υπάρξει βραχυχρόνια καθοδική συνέχεια η ευρύτερη διαγραμματική εικόνα του δείκτη θα αλλάξει. Τελική επιβεβαίωση θα έχουμε με την παραβίαση του επιπέδου των 24.295 μονάδων. Το βασικό σενάριο θα είναι ένα χαμηλότερο υψηλό και σημαντική καθοδική συνέχεια. Το σημαντικό σε μια τέτοια εξέλιξη είναι ότι η άνοδος από τις 18.213 μονάδες θα είναι πιθανότατα 3κυματική και επομένως ο δείκτης θα διατηρήσει πλήρως ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και τα πλέον αρνητικά. Παρ΄ όλα αυτά συνεχίζουμε να εκτιμούμε ότι ακόμα και σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε δει το πρώτο μόνο ανοδικό σκέλος (το ''W''). Η κατάσταση θα αλλλάξει μόνο με άρνηση του δείκτη να παραμείνει πάνω από την περιοχή των 21.800 περίπου μονάδων (62% retracement):

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ (ΤΕΟ)

FTSE (LAAPS)

ΓΔ (ΖΕΛΙΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *