CENERGY, ΑΔΜΗΕ, AEGEAN: Ενεργοποίηση καθοδικών σχηματισμών

Η τάση στο ημερήσιο παραμένει ανοδική όσο δεν χάνονται τα 0,908 ευρώ αλλά η ενεργοποίηση του μικρού σχηματισμού διπλής κορυφής (Δ.Κ) θέτει στόχους αρκετά χαμηλότερα.

Το καλό είναι ότι οι στόχοι αυτοί εξαντλούνται πριν την διάσπαση των 0,83 που ενεργοποιεί την μεγαλύτερη Δ.Κ σενάριο που το θεωρώ απίθανο. Η αντίδραση στο ψηλότερό της σημείο δεν έφθασε ούτε στα μισά της πτώσης από το υψηλό μετά τις εκλογές και το ερώτημα είναι αν η πτώση ολοκληρώθηκε στα 0,585 ή αν βλέπουμε κάποιο ανοδικό διορθωτικό και πάμε για χαμηλότερα.

Αν αυτή και την επόμενη εβδομάδα δούμε χαμηλότερο υψηλό από τα 1,044 τότε θα οριοθετηθεί το επίπεδο των 1,064 ευρώ ως το επίπεδο πάνω από το οποίο  αλλάζει η μεσοπρόθεσμη τάση κι αυξάνονται οι πιθανότητες να έχουμε δει το χαμηλό της κίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΡΑΙΓ

ΑΔΜΗΕ

CENER, (DARK NRG)

MYT (CH. GEORGE), (DARK NRG)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *