ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ: Βελτίωση της τεχνικής εικόνας

Η υπέρβαση των σημείων που αναφέρονταν στην τελευταία ανασκόπηση βελτίωσε πολύ την τεχνική εικόνα με τη βοήθεια τόσο των τραπεζών όσο και της Coca Cola που πάνε καλά τελευταία. Πλέον η τάση είναι ανοδική τόσο στο εβδομαδιαίο όσο και στο ημερήσιο που ακολουθεί και τα ερωτηματικά πλέον είναι η συμπεριφορά στον κινητό των 20 εβδομάδων (εκμο 20), που "περιμένει" ακόμα τις τιμές για την πρώτη τους συνάντηση μετά την πτώση ως επόμενη αντίσταση αλλά και η απόκλιση που έχει εμφανιστεί στο ημερήσιο με την επιφύλαξη ότι η κίνηση δεν φαίνεται να έχει τελειώσει ακόμα.

Ο σχηματισμός διπλού πυθμένα (Δ.Π), που θυμίζει τους αντίστοιχους στον dax και τον sp500 που έπιασαν χθες τους στόχους τους, υπόσχεται κίνηση πάνω από τις 1700 μονάδες.

Η εικόνα έχει αλλάξει και με μια ματιά στο διορθωμένο πινακάκι που ακολουθεί με το μπλε χρώμα να κάνει πλέον αισθητή τη διαφορά ακόμα και στην εβδομαδιαία τάση όπου τα σε πολλούς τίτλους τα τοπικά υψηλά που δημιουργήθηκαν στην απότομη πτώση και την απότομη αντίδραση δεν βοηθούν να αποδοθεί η εικόνα που μπορεί να δει κανείς καλύτερα από τον ΕΚΜΟ των 20 εβδομάδων όπως θα δούμε στις αναρτήσεις του ΣΚ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑ (LAAPS)

EUROBANK (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΑΡΑΙΓ Υποψία Δ.Π

ΟΤΟΕΛ Υποψία αν. ΩΚΩ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *