ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, EUROBANK, ΕΤΕ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Σε ανοδική τάση

Η υπέρβαση των οριζόντιων αντιστάσεων από χθες άλλαξαν την ημερήσια τάση ξανά σε ανοδική ακυρώνοντας στην ουσία την ούτως ή άλλως οριακή τελευταία καθοδική αλλαγή που ουσιαστικά επηρέασε μόνο τις τράπεζες που πήγαν χαμηλότερα.

Τυχόν υπέρβαση των 644,39 ενεργοποιεί όπως και στον 25ρη τον σχηματισμό διπλού πυθμένα πράγμα που δεν φαίνεται και τόσο απίθανο με τον τραπεζικό δείκτη να αλλάζει και αυτός την ημερήσια τάση του ανεβάζοντας στροφές και δικαιώνοντας την τελευταία ανοδική του απόκλιση. Σήμερα δοκίμασε και την γραμμή τάσης - αντίσταση που βλέπουμε στο διάγραμμα έχοντας ήδη σοβαρές πιθανότητες για κρυφή αρνητική απόκλιση...

ΕΤΕ και ΕΥΡΩΒ είναι υπεύθυνες για την ανοδική αλλαγή αφού κατάφεραν να αλλάξουν και την δική τους όπως βλέπουμε στο (διορθωμένο) πινακάκι όπου πλέον κυριαρχεί το μπλε στο ημερήσιο ενώ μια ακόμα μετοχή η ΕΥΔΑΠ άλλαξε σε ανοδική την εβδομαδιαία τάση της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

ΕΥΡΩΒ

ΕΤΕ

FTSE (TEO)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *