SP500, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Οι κυματικές εκτιμήσεις του Goldfish (22/5/20)

SP500

Η άμεση ανοδική επέκταση τον έφερε, όπως αναμένονταν, σε νεότερα τοπικά υψηλά. Σε αυτό το σημείο αν οι ρευστοποιήσεις παραμείνουν περιορισμένες (πάνω από τις 2.873 μονάδες) θα μπορέσει να επεκταθεί ακόμα λίγο ανοδικά όπου και θα ολοκληρώσει το πρώτο ανοδικό κύμα. To stop long είναι αυστηρά το πρόσφατο τοπικό χαμηλό (2.766 μονάδες):

και

ΓΔ

Θεωρούμε ότι η βραχυχρόνια ανοδική διορθωτική προσπάθεια του δείκτη δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Άμεσα, η με πολύ μικρή καθυστέρηση αναμένουμε ακόμα ένα ανοδικό σκέλος προς την περιοχή των 632 - 634 μονάδων:

Το βασικό μας σενάριο είναι ότι θα επακολουθήσει ακόμα ένα βαθύτερο καθοδικό σκέλος σε αρκετά χαμηλότερα επίπεδα. Το σκέλος αυτό θα είναι κατα πάσα πιθανότητα 3κυματικό:

Με το πέρας της διόρθωσης θα αναμένουμε μια ακόμα ανοδική προσπάθεια η οποία εκτιμούμε ότι θα είναι ισχυρή και τραπεζοκεντρική. Ως γνωστό, αναμένουμε τον Γ. δείκτη να προσεγγίσει τις 800 μονάδες (και ίσως να τις διασπάσει πολύ βραχυχρόνια).

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

ΠΕΙΡ (LAAPS)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *