ΔΕΗ: Κίνηση με υποσχέσεις – ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΤΙΤΑΝ, ΑΛΦΑ, JUMBO

Με ένα εντυπωσιακό κερί υπερέβη όλα τα ψηλά της ως τώρα ανοδικής αντίδρασης ενεργοποιώντας σχηματισμό διπλού πυθμένα με μέγιστο στόχο λίγο πάνω από την ισότητα που βλέπουμε στο διάγραμμα(αν υπολογίζω καλά τα ανοδικά κύματα).

Ταυτόχρονα έχουμε και υπέρβαση δυο εβδομαδιαίων τοπικών υψηλών κοντινών μεταξύ τους εκτός του ότι το πρώτο είναι απολύτως οριακό, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε άνετα για αλλαγή και τς εβδομαδιαίας τάσης σε ανοδική αφού μόλις σήμερα προσέγγισε για 1η φορά τον ΕΚΜΟ 20 εβδομάδων που περιμένουμε να δούμε αν θα τον διασπάσει στο κλείσιμο της Παρασκευής. Για την ώρα λογίζεται η εβδομαδιαία τάση ως ουδέτερη. Η διόρθωση δεν έφτασε ακόμα στο 50% της πτώσης αλλά με βάση τον σχηματισμό του ημερήσιου μπορεί να κινηθεί και προς το 62%. Οι ελπίδες για ανοδική συνέχεια ακυρώνονται αν παραβιαστούν οι δυο πυθμένες του ημερήσιου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΛΦΑ

ΜΠΕΛΑ

DOW JONES (LAAPS)

ΤΙΤΑΝ (LAAPS)

ΒΙΟ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΑΛΦΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΣΑΡ (ΛΟΥΚΑΣ)

SP500 (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *