ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, SP500, DOW JONES – ΔΤΡ (GOLDFISH 15/5)

Μια πιθανή εκτίμηση για τον ΓΔ σε Ημερήσιο Timeframe,  Φαίνεται ότι είμαστε στο c της διόρθωσης αν δεν τραβήξει Πιθανοί στόχοι τερματισμού του c του Β : 581 (62%), 562 (ισότητα), 532 (1.62%) ... Αντίστοιχα τα επίπεδα retracement fibo είναι 575 (38%), 555 (50%) και 532 (62%) με το οποίο υπάρχει ταύτιση ..... Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανοδικό.

Αυτά μας έγραψε ο φίλος Geris για τον δείκτη. Να συμπληρώσω ότι με όρους fractals από χθες η ημερήσια τάση λογίζεται καθοδική αφού παραβιάστηκε το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά όπως βλέπουμε στο διάγραμμα. Προσωρινή η διάσπαση χθες αλλά σήμερα έστω και δύσκολα έδωσε το πρώτο κλείσιμο κάτω από το χαμηλό αυτό.

Να επισημάνω απλώς, ότι αν έχει δίκιο (και πάλι) ο φίλος Νάσος στο σχόλιό του για τις τράπεζες  μπορεί να είμαστε κοντά σε μια νέα αντίδραση (τουλάχιστον) ειδικά αν και ο SP500 εξακολουθήσει να δείχνει την ίδια απροθυμία για την ενεργοποίηση του καθοδικού του σχηματισμού.

Ο SP500 σε αντίθεση με τον DOW JONES δεν διέσπασε την ημερήσια στήριξη του σταματώντας προς το παρόν στην ισότητα, αλλά κι ο DOW JONES που την διέσπασε το έκανε μόνο για λίγο και δείχνει να επιστρέφει αρκετά υψηλότερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΤΡ (GOLDFISH)

 

Μη χάσετε την προσφορά της Vitalfinance για μετοχές & παράγωγα ΧΑΑ

Δείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης: