SP500, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Η ανάλυση του Goldfish (10/5/20)

Αντιγράφουμε από την εβδομαδιαία ενημέρωση - ανάλυση της Vital Finance που ως γνωστόν κοινοποιείται στους πελάτες της πριν από την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας:

SP500

Ο δείκτης δεν έχει αποκτήσει ακόμα καθοδική δυναμική και έχει ξεκινήσει βραχυχρόνια προσπάθεια για επαναφορά σε νεότερα τοπικά υψηλά. Αν δεν υπάρξει άμεση καθοδική αντιστροφή θεωρούμε ότι θα επιδιώξει να προσεγγίσει τις 3.000 μονάδες περίπου όπου και θα ξεκινήσει η διόρθωσή του.

Στο διάγραμμα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και την εσωτερικά αναθεωρημένη κυματική δομή του δείκτη που θα έχει ισχύ μόνο σε περίπτωση νεότερων τοπικών υψηλών:

Ο ακριβής χρονισμός της διόρθωσής του αναμένεται να έχει σημαντική επίδραση και στην δική μας αγορά.

Γ. Δ

Περιορισμένης έκτασης οι ρευστοποιήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν έχουμε πειστεί ότι έχει ξεκινήσει η διόρθωση του δείκτη. Αναμένουμε μια κάποια ανοδική αντίδραση η οποία αν υπερβεί τις 626 μονάδες θα θεωρήσουμε ότι ο δείκτης θα επιδιώξει να κινηθεί σε νεότερα, έστω και οριακά, τοπικά υψηλά. Η ζώνη τιμών μεταξύ των 644 - 653 μονάδων παραμένει πολύ σημαντική αντίσταση.

Αν υπάρξει έλλειψη ανοδικής δυναμικής ίσως η διόρθωση αποδειχτεί περισσότερο περίπλοκη (WXX_3-3-3) αλλά με τα ίδια επίπεδα στήριξης χαμηλότερα.

Από πολύ βραχυχρόνιας άποψης δύο είναι οι βασικές εκδοχές κίνησης:

α) ανοδική αντίδραση αλλά άρνηση για νεότερα τοπικά υψηλά:

β) ανοδική αντίδραση και νεότερα τοπικά υψηλά:

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε τον Γ. δείκτη να συγχρονιστεί πλήρως με τις διεθνής αγορές όταν ξεκινήσει η διόρθωσή τους. Για την έκταση και την δομή της διόρθωσης θα επανέλθουμε αναλόγως του τελικού υψηλού που θα διαμορφωθεί.

Η ενημέρωση περιλαμβάνει και εκτεταμένες αναφορές για τον ΔΤΡ την ΕΤΕ την ΠΕΙΡ και την ΕΥΡΩΒ. Να επαναλάβω για όσους χρήστες δεν το γνωρίζουν ότι αν κάποιος επιθυμεί να ενταχθεί στη λίστα αποδεκτών αυτού του ενημερωτικού μπορεί να ξεκινήσει με ένα κλικ στην προσφορά στο τέλος των αναρτήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

CENER Σε καθοδική τάση - πιθανός ΩΚΩ

ΕΤΕ (GOLDFISH)

ΕΥΡΩΒ (ΤΣΑΡΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *