ΕΥΔΑΠ, MOTOR OIL, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΔΕΗ, ΔΤΡ

Πάνω από ένα μήνα οι τιμές κινούνται σε στενό εύρος κάτι σαν range, χωρίς να μπορούν να πάρουν τάση μετά την εντυπωσιακή αντίδραση από τα χαμηλά της πτώσης φθάνοντας κάποια στιγμή το να δοκιμάσει και τον εκθετικό κινητό μ.ο των 20 εβδομάδων όπως θα δούμε παρακάτω. Η τάση γίνεται ανοδική με διάσπαση των 6,88 ευρώ και καθοδική αν χαθεί το τελευταίο χαμηλό.

Στην μικρή εικόνα διακρίνεται ένας σχηματισμός σαν ανάστροφος ΩΚΩ που έχει ενεργοποιηθεί με στόχο λίγο ψηλότερα αλλά αρκετά για να αλλάξει τόσο η ημερήσια τάση αλλά και η εβδομαδιαία που χρειάζεται υπέρβαση του υψηλότερου σημείου της αντίδρασης.

Στην ΜΟΗ είχαμε παραβίαση του χαμηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά οπότε είμαστε ξανά σε καθοδική τάση και στο ημερήσιο. Οι διακυμάνσεις επιτρέπουν σκέψεις και για χαμηλότερες τιμές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΗ (LAAPS)

ΓΕΚΤΕΡΝΑ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΔΤΡ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΓΔ/ΔΤΡ Σενάριο by Goldfish

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *