SP500, DAX, ΓΔ, FTSE, ΔΤΡ

Ολοκλήρωση σήμερα ενός ακόμα low fractal στους δείκτες θέματος που ανεβάζει την ημερήσια στήριξη στο χαμηλό της 21/4 πλην του DAX που έχει το αντίστοιχο χαμηλότερο από τα δυο τελευταία του low fractals στα χαμηλά της 24/4. Κάτω από αυτά τα επίπεδα η τάση γίνεται καθοδική ενδεχόμενο που επανέρχεται μετά και το αρνητικό γύρισμα του αμερικανικού δείκτη απόψε.

Ειδικότερα στον ΔΤΡ τα επίπεδα αλλαγής τάσης αλλά και ενεργοποίησης του σχηματισμού διπλής κορυφής απέχουν μια ανάσα μόλις από το σημερινό κλείσιμο.

Μια ματιά στο πινακάκι δείχνει ότι στις περισσότερες μετοχές που είναι στο μπλε το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία  low fractals βρίσκεται πλέον πολύ κοντά αφού και σε αυτές είχαμε σήμερα την ολοκλήρωση ενός ακόμα τοπικού χαμηλού. Σε μερικές μάλιστα από αυτές το τελευταίο τοπικό χαμηλό (της 4/5) είναι το χαμηλότερο των δυο οπότε τυπικά αν χαθεί αλλάζει και η ημερήσια τάση του τίτλου πάντα με όρους fractals.

Ο Αμερικάνικος δείκτης είναι πιο μακριά από όλους από το επίπεδο στήριξης αλλά αν συνεχίσει χαμηλότερα είναι βέβαιο ότι συμπαρασύρει και τους δικούς μας δείκτες που δείχνουν σαν να ψάχνουν για αφορμή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ 7/5 16:00 (SAL)

EEE 7/5 (LAAPS)

ΓΔ EOD 7/8 (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ), (GOLDFISH)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *